2777
2789
عنوان

خانما کسی هست؟ کدومتون خواهر برادر دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 79 پست
خوش بحالت بهترین اتفاق دنیا برات افتاده خواهر داشتن اونطوری که میگن اصلا شیرین نیست

ولی خواهر نداشتنم خوب نیست آدم خیلی احساس تنهایی میکنه هیچکس نیس دوکلمه درد دل کنی باهاش بری بیرون...به معنای واقعی کلمه تنها

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
پس اگه خواهرت 3 سال ازت کوچیک باشع 15 سالش میشه  تو سن حساسیه ب خودت سخت نگیر یکی دو سال بعد ح ...

ولی این زمان ها رو نمیشه از یاد برد

من و تو دوران حساسم انقدر اذیت کرد 

الان که خودش تو دوران حساسش بازم منو اذیت میکنه 😂

خواهر انقدر سلیطه

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته به تربیت خونواده بستگی داره کاملا اینکه به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی تبعیض قائل نشه بین دو تا ...

کاش خانواده ما تبعیض قائل بودن.آخ ک هر مدل و رنگی برامن میخریدن برا خواهرمم همونو میخریدن.بعد فک کن نیش خواهرمم باز.من از لج ی رنگ دیگه برمیداشتم اونم گریه ک همون رنگومیخوام😥

بزن دهنش بابا😐

اره خب 

دفعه دیگه واقعا نمیتونم از کلمات استفاده کنم 

برخورد فیزیکی میکنم

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
من چی بگم.از یه مدل لباس هم من دارم هم خواهرم.بعد خواهرم لباسشوپوشیده رفته عروسی دوستش. یکی دیگه از ...

🙄🙄این دیگه اخرششششهههه

اصلا همچین حقی نداشت واقعا

ولی خواهر نداشتنم خوب نیست آدم خیلی احساس تنهایی میکنه هیچکس نیس دوکلمه درد دل کنی باهاش بری بیرون.. ...

من خواهر دارم اونم دوتا.بازم تنهام.اصلا حتی زنگم نمیزنن یا هروقت میگم بریم بیرون بهانه میارن یا وقتی پیش همیم همش سرشون تو گوشی

من زمانیم ک میزدنش میرفتم جلو تا کتک نخوره من کتک اونو بخورم 

🥲 

قدر تو رو نمیدونه واقعا

متاسفم براش

منم پارسال برای شرکت توی مسابقه ورزشی باهاش رفتم تا تنهایی و حس نکنه پشتش بودم

بعد مسابقش مصادف شده بود با قبل عید تا اون موقع چون درس ها آنلاین بود درس هاش و من حل میکردم توی گروه میفرستادم سوالاش رو با اینکه خودم درس داشتم جواب میدادم 

ولی انگار کوره 

نمیبینه

تنی هستیم ولی اون شاه بود من ...😂

برو ازش بپرس الان خوشحالی که اون زمان انقددرررر برای من عرصه رو تنگ کردی؟

جایزه چی بهت دادن سلطان؟

مدال افتخارت کجاس؟

[QUOTE=242202810]🥲  قدر تو رو نمیدونه واقعا متاسفم براش منم پارسال برای شرکت توی مسابقه ورزشی باهاش رفتم تا ...[/QUOTE قدر شمارم نمیدونه ولی من میدونم یه دختر نصیبشون میشه مثل خودشون❤️

ولی این زمان ها رو نمیشه از یاد برد من و تو دوران حساسم انقدر اذیت کرد  الان که خودش تو دوران ...

نترس منم مث تو بودم با این تفاوت ک مامانم بیشتر اذییتم میکرد تقریبا چهار سال قبل ک 16 ساله بودم اونقدر سخت میگرفتن فک میکردم خونه پادگانه تازه ی گوشیه کهنه هم داشتم ک باید قایمش میکردم الان خواهرم 16 سالشه گوشی آیفون پرومکس دستشه هر روزم استوری های ناجور از خودش میذاره کسی نمیتونه چیزی بگه هر هفته کلی بش پول میدن فقط برا لوازم آرایشش... هر روز بیشتر از دیروز بش خوش میگذره در حالی ک من اونطوری نبودم با من ی جور رفتار میکردن انگار زمان پیغمبره الانم ک الانه با اینکه ازدواج کردم ب مامانم میگم دلم ازت خونع 

برمیگرده میگه زمونه فرق کرده الان باید روشن فکر شد ی جوری میگه زمونه فرق کرده انگار من 10 یا 20 سال پیشو میگم

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
آره هر دو الان ازدواج کردیم  اینا ظلم های گذشته بود ولی الانم فرقی نکرده همون گنده اخلاقش

گاهی اوقات به سرم میزنه خودکشی کنم 

چون مادرم پشتم نیس

چون خواهرم منو خورد میکنه 

بابام عین خیالش نیست 

و همش میریزم تو خودم 

این روزا خیلی این فکر خودکشی توی سرم وول میخوره 

دوبار هم خواب دید معروف شدم😂

کنجکاو شدم چه تعبیری داره که دوبار خواب دیدمش

زدم میگف اگه دختری خواب عروسی ببینه مرگش نزدیکه 🤣🤣

خنده داره

ولی احساس میکنمش 

از یه طرف هی ب خودم دلداری میدم 

که این دوران میگذره و موفق که شدم و از اینا راحت شدم به همه اینا میخندم

ولی خواهر نداشتنم خوب نیست آدم خیلی احساس تنهایی میکنه هیچکس نیس دوکلمه درد دل کنی باهاش بری بیرون.. ...

الان منی که خواهر دارم گلم به شدتتتت احساس تنهایی مفرط دارم

کاش خانواده ما تبعیض قائل بودن.آخ ک هر مدل و رنگی برامن میخریدن برا خواهرمم همونو میخریدن.بعد فک کن ...

😐چند سال اختلاف سنی داشتین؟ 

دردش چی بوده پس؟