2777
2789

خدا خیرتون بده....بخدا خیلی ب کمک و راهنمایی تون احتیاج دارم....نکات خانه داری....ز ن ا ش و ی ی ...زندگی مشترک...چطور دلبری کنیم...چطور تو دل شوهرمون خودمونو جا کنیم....چطور از دعوا جلوگیری کنیم و هر نکته ای ک با تجربه ب دست اوردید...متشکر میشم در اختیارم بزارید...۳ماهه ازدواج کردم هیچ سیاست خانمانه ای بلد نیستم..همش الکی دعوا میکنیم و زندگی ب کام دو نفرمون تلخ شده...زندگی م داره خراب میشه😭😭😭

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط زیاد محلش نزار ک خودشو گم کنه

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

جر و بحث نکنه یکیتون 

ک اون ی نفر هم همیشه خانمه ک باید جر و بحث نکنه 

جر و بحث باعث۸۰٪ دعواهای زن و شوهره

من جر و بحث نمی‌کردم خیلی خوب بودیم اما الان اعصابم نمی‌کشه جر و بحث میکنم با شوهرم مدام دعوامونه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

اول کتاب" چراغ دل شوهرت را روشن کن "

دوم استفاده از برنامه ریزی روزانه هفتگی ماهانه و سالانه برای کارای خونه و خانه داری

استفاده از برنامه سرآشپز پاپیون برای ایده و آشپزی 

استفاده از تاپیک ها  و کتاب هایی که این دوست عزیزمون  زحمت کشیدن و تهیه کردن

@نازگل_بانوو      

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

وقتی خسته است گشنه است سر به سرش نذار 

منظورتو مستقیم بگو

غذای مورد علاقشو بپز 

خوش اخلاق باش.تا دیدی بحث نیشه همونجا تمومش کن ادامه نده

به خودت برس 

مهربون باش 

با خونوادشون حریمت رو حفظ کن زیاد صمیمی نشو

اوایل ازدواج بحث و اختلاف نظر زیاد پیش میاد. خلاصه دوتا آدم با دو تا طرز فکر و سلیقه هستید. آرامش خودتو حفظ کن هر وقت بحث یا اختلافی پیش اومد اگه دیدی داری به دعوا میرسه شما سکوت کن بعدن در فرصت مناسب که هر دو آرومتر شدید در موردش صحبت کنید دقتی دیدی همسرت به نکته ای حساسه همون لحظه جلوش گارد نگیر صبر کن بعدن به دلیل متوجهش کن که حساسیت بی مورد داره.