بچه ها من باردارم و اصلا حالم خوب نیست با اینکه ماه هفتم هستم ولی حالت تهوع و خستگی هنوز بامنه حالا مادرشوهرم زنگ میزنه دائم میگه چرا اینجوری هنوز بارداری اولته حالا مگه چندبار زاییدی و یه جورایی حالت مسخره کردن منو داره و از این بابت خیلی حرص میخورم بنظرتون دوباره گفت چی جوابشا بدم چون هربارم این حرفا زده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بارداری اولم بدنم سرحال تر بود جون داشتم پرخوری میکردم از چهار ماه ب بعد و اخرای بارداری خیلی پیاده روی میکردم ولی بارداری دومم خیلی بیحالم الان ک ۳۲ هفتمه..سردرد سرگیجه دارد کمر درد نمیتونم زیاد راه برم از پادرد غذا هم زیاد نمیتونم بخورم ۲۳ سالمه
بارداری اولو دوم نداره بارداری خیلییییی سخته واقعا سخته بهش بگو من که مث شما شانس ندارم از باردای ا ...
چه باحال گفتی 😄باور کن براش اه و ناله نکردم توقع داره هرروز بریم خونشون یا هرجا خواست بریم و واقعا من توانشا ندارم هی میگه حالا اولیته این طوری حالا جووونی اصلا نمیفهمه من بعد دوتا سقط باردارشدم و واقعا از همون اول با ترس جلو رفتم ولی متاسفانه نمیفهمه