2777
2789
عنوان

چهرتون توصیف کنید منم میگم

2197 بازدید | 269 پست

آقا حوصلم سر رف بیاین از خودتون بگید

من موهام خرمایی تا کمرم اندازه ش پرپشتی متوسط یکم تلم دارم جلو موهام ، صورتم گرد پوست گندمی ابروهام حالت دخترانه هس تارشون بلند و یکم مرتب کردم دخترانه ای تقریبا پر هس اکثرا ژل ابرو میزنم ، چشمام کشیده هس نه خیلی درشت نه کوچیک از متوسط بزرگ‌تر ولی ، رنگش سبزآبی یکمم عسلی داره توش ، مژه هام پر البته سریتا زدم به خاطر همین پر و بلند شده بینیم گرد بزرگ نیس کوچیک کوچیکم نیس ولی خوبه همه میگن کوچیکه ولی خودم قبول ندارم لبامم تقریبا قلوه ای 

بهم اکثرا میگن شبیه بازیگر ایچا ایشین تورانم 

شما بگید از خودتون شبیه کی هستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه میگن شبیه شبنم قلی خانی ام 

فکر نکنم نیاز به توصیف باشه 

هیچ جراحی عملی چمیدونم کاشت ناخن و.. هم ندارم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

من شبیه آیشواریا هستم حوصله نداشتم دونه دونه بگم 😂

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من موهام مشکی و حالت دار و بلند هست تقریبا پره

پوستم گندمیه ابروهام خییلی پره چشامم قهوه ایه با رگه های عسلی درشته چشام میگن آهوییه مژه هامم پر و بلنده:)))

بینیم یکم بزرگه ولی سربالا و خوشگله لبامم متوسطه اندازش

میگن شبیه گلشیفته ام

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

خوشگل زرنگ میپرم اینور میپرم اونور 😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ