2777
2789

ترویج بی بند و باری 

با پارتنرت بری مسافرت و باهاش تو یه خونه زندگی کنی

دخترام خیلی سادن

اخه پسری که باهاش بری تو یه خونه زندگی کنی صد سالم نمیاد بگیرتت

مردا تو تایپکم نظر ندن و ریپ نزنن🚫

اگه انقد منعطف هستید که با هر راست و دروغی گند میخوره به زندگیتون و سریع الگو برداری میکنید

خب اینستا رو پاک کنید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بعد تازه باعث افتخارشونم هست روابط نامشروع و حرام

اخرشم فک میکنن پسره عاشقشونه و میاد میگیرتشون باور کن پسره میگه این با من همخواب شد با قبلیا ام شده و میگه ممکنه تو زندگیمم بیاد این کار رو کنه 

قبول دارم اینستا بد شده

ولی کسی که بخواد با دو تا پست تاثیر بگیره عقل نداره

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اگه انقد منعطف هستید که با هر راست و دروغی گند میخوره به زندگیتون و سریع الگو برداری میکنیدخب اینستا ...

به به 

حق میباره واقن 

من خودم اینستا ندارم ار فضاش متنفرم عوضش پینترست و یوتیوپ فقط اموزش و ایده میبینم 

چرا اینستای من از اینا نداره بستگی داره خودت چه جوری از این اپ استفاده کنی

مام نمیریم دنبال این چیزا ولی هرچیم چیزای خوبو دنبال کنی بازم ازینا میاره

نه ی برنامه نمیتونه روی ادم اونقدر اثر بذاره حتی قبل تر از اینستا بوده اینجور روابط فقط اشکار نشده

ولی این رو قبول دارم باعث عدم اعتماد بنفس تو خیلیها شده یا بخاطر شو دروغهای بلاگرها خیلی زن و. شوهرها ناامید شدن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

نه حقیقتا

خداروشکر تا الان اصلا بلاگری رو فالو نکردم اکسپلورم یا طلاست یا ویدئو های مربوط به رشتم

فقط یه تایمی اخبار زیاد میومد با کلیپ های عشق ابدی که علاقه مند نیستم رو زدم اوکی شد

والا بعد تازه باعث افتخارشونم هست روابط نامشروع و حراماخرشم فک میکنن پسره عاشقشونه و میاد میگیرتشون ...

دقیقا داره باعث میشه دخترا کوچکترین ارزش واسه بدنشون قائل نشن

مام نمیریم دنبال این چیزا ولی هرچیم چیزای خوبو دنبال کنی بازم ازینا میاره

اگر توی اکسپلورت اومد بزن نات اینترستد

دیگه این پستا رو برات نمیاره 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.