2777
2789

میخوام به جاریم یا شوهرش که برادرشوهرم میشه گله کنم ازرفتارشون چطوری بگم آخرش نپیچونن خودم مقصربشم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرررر کاری کنی گردن گیر قوم شوهر خرابههه

دقیقا چون شوهرم بدونه نمیذاره بگم ولی دیگه جونم به لبم رسیده کمک میخوام خودم ازخودم دفاع کنم حالاراهی بگین شاید ایندفعه من ببرم

مگه چیکار کردن حالا

دخترشون کلا توخونه ماست وچیزی نمیتونیم بهش بگیم بااین کناراومدیم باخبرچینی دخترش کناراومدیم دیروز دوتا پسربزرگم دعواشون شد فوری اومد دید برگشت بافیس وافاده شبیه مادرش دقیقا گفت داداش کوچکتون ازشمابهتره منم بهش گفتم این به شمامربوط نمیشه دخالت نکن بروخونتون پسرم میگه مامان ناراحت بود مامانش برگشت گفت باززن عموچیزی گفته؟ 

میخوام بهشون گله کنم که خودتون دوساعت مداوم کناردخترتون بودنی صداتون تا سه تاساختمون اونورمیره ازماانتظاردارین چیزی نگیم؟ دخترش11سالشه اما توهرکاری دخالت میکنه حتی کارای من

من از وقتی کم محلی کردم و کمتر رفتم خونه هاشون راحت شدمباید روی شوهرمم کار کنم و کمتر تحویلش بگیرم ت ...

بگم سالی یکبارم خونه جاریم نمیرم؟ متاسفانه تویه ساخدمونیم