2777
2789

قراربود بکشم از ترسم نرفتم چون دندونامسخت درمیان حالا یه طرفش ازداخل لثه شکسته دوساعته میخوام درش بیارم درنمیاد😭😭😭لثمم ورم کرده وای فردامیترسم برم خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی سخت در میاد

دوتا از دندونامو بدعصب کشی کرده بودن بعد چند سال دوباره درد داشتن رفتم دکتر عکس گرفت گف باید کشیده شن اونام دندونای اسیای بزرگم😭😭😭یکیشو پارسال کشیدم یعنی دکترخودش به غلط کردن افتاده بود بیچاره یه ساعت مشغول بود گف توروخدا اون یکی روببر جای دیگه😐تا دوهفته صورتم بادکرده بود😑😑منم ترسیدم دیگه نرفتم ریشه دندونام بزرگ وعمیقه 😣😣

باید بری دکتر تحقیق کن جای خوب برو کمتر اذیت شی

ادم اونجا اذیت نمیشه که چون بی حسی داره ولی ریشه دندونای من خیلی بزرگ وعمیقه اینم دندونه اخریمه بعدش درد وحشتناکی داره پارسال یکیشو کشیدم 😭😭

دوتا از دندونامو بدعصب کشی کرده بودن بعد چند سال دوباره درد داشتن رفتم دکتر عکس گرفت گف باید کشیده ش ...

نگووو منم ی دندون اسیاب باید بکشم میترسم چون ریشه بلند داره 

شاید دکترت خوب نبوده حین کار درد میفهمیدی

جواب ابلهان خاموشی است
نگووو منم ی دندون اسیاب باید بکشم میترسم چون ریشه بلند داره  شاید دکترت خوب نبوده حین کار درد ...

نه حین کاراصلا درد نداشتم ولی یه ریشش اصلا درنمیومد دکتره هم اونقداون قسمتو دستگاری کرد که قشنگ لثم پاره پوره شده بود😣😣بعدش یه دردای بدی داشت تا یه هفته فقط سوپ ابکی خوردم یه جوری شد که دیگه از ترسم نمیتونم برا این یکی برم از شانس منم لبه این شکسته تکون خوردنی درد میگیره دوساعته میخوام اون تیکه رو دربیارم که دیگه نرم واسه کشیدن ولی درنمیاد😭😭😭

کدوم شهری 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
تبریزم

اگه مشهد بودی ی دکتر معرکه معرفی میکردمـ

ک تو دو سوت بکشه

مامان منم ریشه های دندونش افتضاح بود همشو پیش این دکتر کشید

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
نگووو منم ی دندون اسیاب باید بکشم میترسم چون ریشه بلند داره  شاید دکترت خوب نبوده حین کار درد ...

وای خدا بالاخره درش آوردم 😀😀راحت شدم از استرس داشتم میمردم فعلا نگه میدارم بعدا برم بکشم اصلا اسم کسیدن دندون میاد بدنم میلرزه

اگه مشهد بودی ی دکتر معرکه معرفی میکردمـ ک تو دو سوت بکشه مامان منم ریشه های دندونش افتضاح بود همش ...

خوش به حالش برامن پارسال یعنی دیگه مردم وزنده شدم من دوتا دندون عقل نهفته هم داشتم که جراحی کردم اصلا تواونا اینقد اذیت نشده بودم که تو کشیدن دندون آسیام اذیت شدم

خوش به حالش برامن پارسال یعنی دیگه مردم وزنده شدم من دوتا دندون عقل نهفته هم داشتم که جراحی کردم اصل ...

فقط ی دکتر خوب پیدا کن اذیت نشی و بتونه ریشه رو کامل در بیاره

ففقط میتونم بگم برو پیش ی جراح خوب

اره دندون عقل نهفتمو پیش جراح رفته بودم اصلا اذیت نشدم جاشونم زود خوب شد گفتم جراح زیادمیگیره رفتم پیش دندونپزشک کلا جای دندونه رو پاره پوره کرده بود چون درنمیومد 😑