2777
2789

چرا همه اینایی که میگن پریود شدیم باردار بودیم از خوده نینی سایت نیستن و یا نوه عموی مامانشون بوده یا یکی دیگ😑😑فقط استرس میدین به آدم 

منم الان خیلی ترسیدم 

رابطه در حد پیشاب داشتم دخولی هم صورت نگرفته آنچنان ،نهایتا ۲ ثانیه .

۱۳ روز بعدشم خونریزی شبیه به پریود داشتم که لخته توش بود و قبل و بعد این خونریزی ۵ روزه هم لکه بینی داشتم و دوبارم تو دوران خونریزی یکی وسطش یکی هم آخرش بیبی چک زدم منفی بود(از ترس اینکه لانه گزینی بوده باشه) دو روز بعدشم رفتم آزمایش بتای بارداری دارم که با جواب 0/529 result منفی بود بنظرتون نیازه که دوباره آزمایش بدم؟ 

در ضمن من ۳ سال پیش مشکل کیست تخمدان داشتم که تا همین یسال پیش دارو میخوردم

حدود ۳ ماهی بود که پریودام منظم شده بود ولی این دفعه که اولین رابطمو برقرار کردم پریودم خونش خیلی خیلی کم شد و بجای اینکه ۸ ام پریود بشم ۱۳ ام شدم 

نامزدم 🥺لطفا کمکم کنید. کسی پیشنهادی؟ تجربه ای داره بگین🥺🥺

تعداد رای : 5
نظرسنجی
بیبی چک
1
20%
آزمایش خون
1
20%
خیالت راحت نیستی
1
20%
صبر کنم تا پریودی که این ماه میاد
2
40%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نامزدم از صبحه حالت تهوع دارم ب نامزدم گفتم بی بی چک بگیره انشالله ک چیزی نباشه خودش میگه کاش با ...

عهه بسلامتیی

بیبی چک که باید صبر کنی تا پریودیت تاخیر داشته باشه بهتره اگه نمیتونی صبر کنی یا خیلی مونده 

صبر کن حداقل ۱۴ روز از رابطه بگذره بعد بزن 

ولی آزمایش خون از بقیه تستا بیشتر قابل اعتماده 

من با وجود آزمایش خون و پریودی و بیبی چک بازم میترسم باردار باشم یا اینکه زود تست داده باشم