2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی چی خوندی 

من عاشق روانشناسی و ادبیات بودم میخواستم یکی از اینارو بخونم اما بخاطر بازار کار و آشنا حسابداری خوندم دانشگا راضیم علاقم بهش صفر بود اما ب حقوقم میارزید

علاقه چون میدونم کاری که با پارتی شروع شه خیر و برکت نداره

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

پارتی خوبه اما خودتم بعدا موفق بشی میگن همش بخاطر پارتی بوده و من خودم عقیده دارم بیخودترین رشته هم وقتی علاقه داشته باشی میتونی توش بهترین باشی 

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
من عاشق روانشناسی و ادبیات بودم میخواستم یکی از اینارو بخونم اما بخاطر بازار کار و آشنا حسابداری خون ...

منم عاشق روانشناسی ام ولی حقوق بخونم کار پیدا میشه برام

چی بگم والا