2777
2789
عنوان

برداشتن یه چله برای ....

133 بازدید | 13 پست

سلام خانومای عزیز نی نی سایتی راستش من یه مشکلی داشتم من حدود سه سال ازدواج کردم یه بچه یک سال و نیم دارم و الان هم دوباره باردارم مشکلم مادرشوهرمه توی این مدتی ک ازدواج کردم مادرشوهرم همیشه و هر لحضه خونه من بوده بجز شب ها ک برای خواب میرفت خونش همه چی رو اینجا بود ناهار شام حتی خواب بعد ازظهر..شوهر من شهر دیگه کار میکنه بعد از ۱۵.۲۰ روز میاد خونه و مدتی میمونه تو همه این مدتی ک شوهرم میاد میاد خونه ما و حتی نیم ساعت هم تنهامون نمیزاره ..وقتی شوهرم هم نیست وضع همینه و همش از من انتظار ناهار وشام داره شاید من یه روز نمیتونم غذا بزارم ولی همیشه میاد و میگه غذا بزار فلان چیز بزار..میخام یه چله ای چیزی بردارم ک بره خونش بمونه و مدتی دست از سرمون برداره نه اینک کلا قطع ارتباط کنیم فقط یکم کمتر بیاد و بره بجز من دو تا عروس دیگه و ۴ تا دختر و کلی نوه داره کسی هست بدونه چیکار کنم؟؟؟

عزیزم مشکل از خودته بهش سواری دادی بد عادت شده باهاش اخمو تخم کن بهش بگو باردارم نمیتونم ناهار و شام بپزم شما زحمتش رو بکشید فلان جا رو تمییز کن ....وقتی ازش کار بکشی و باهاش سر و سنگین باشی کمتر میاد بهت سر بزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نیمگه خیلی سخته بخدا

پس چجوری رابطه دارید

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
عزیزم مشکل از خودته بهش سواری دادی بد عادت شده باهاش اخمو تخم کن بهش بگو باردارم نمیتونم ناهار و شام ...

اخه میدونی مشکلم کجاست؟؟این ک خونم نزدیک خونش و اصلا اجازه نمیده از اینجا پاشیم..و شوهرم هم اصلا راضی ب تنها گذاشتن مامانش نیست

میکم ک شبا ها میره خونش فقط همون شبا میره ساعت ۱۲..۱ میره 

یعنی چی😐

شاید تو طول روز دلت خواست با شوهرت باشی

شوهرت رو توجیح کن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
یعنی چی😐 شاید تو طول روز دلت خواست با شوهرت باشی شوهرت رو توجیح کن

مشکل اصلی ابنه شوهرم هم هیچی حالیش نیست بخدا از دیدن هر روزه مادرش خسته شدم همیشه اینجاست نمیتونم حرفی بزنم خانوادم راه دورن خودم کم سن و سالم شوهرمم ک پشتم نیست

وای یه پدرشوهر داشتم مریص حال بود 😐۵ ماه فوت شده از اون موقع همیشه پرستاری اونو میکردن شوهرم اینا

الان ک اون بنده خدا فوت شده این اومده...ولی اون همه بچه هاش مراقبش بودن این یکی کلا سر منه 

نیت کنید سوره قصص رو بخونید 

برای مهمان مزاحم خیلیییی جوابه

ی آیه هم هس بزنین تو نت برا دفع مهمان مزاحم 

تذروه و ریاح ....... بهش فوت کنید بلند میشه میره

من امتحان کردم شک‌نکنید 

با اعتقاد بخونید 

جواب ک گرفتین برام دعا کنید

میشه برام ی صلوات بفرستین❤❤❤❤❤
نیت کنید سوره قصص رو بخونید  برای مهمان مزاحم خیلیییی جوابه ی آیه هم هس بزنین تو نت برا دفع م ...

اره دعا رو میدونم و تذروح.. خوندم فوت هم کردم ولی رو این تاثیر نکرد🙃😑ولی سوره رو امتحان میکنم