2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😔

244 بازدید | 26 پست

تاحالا شده هرکاری کنید امابازم از خودتون راضی نباشید و احساس موفقیت نکنید؟

من خیلی اینجوری ام افسرده شدم هرکار میکنم ب اون حس موفقیت و افتخاری ک دلم میخاد نمیرسم چکار کنم؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
ن من با کوچکترین چیز خر ذوق میشم 

😅مثل من

اگر کسی را دوست داشته باشیم و به اون این فرصت و توانایی رو بدیم که به ما صدمه بزنه، ترسناک است. اما این را باید بعنوان بخشی از عشق و دوست داشتن بپذیریم.                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خسته ام از روزگار 😔 زود کم میارم

اگر کسی را دوست داشته باشیم و به اون این فرصت و توانایی رو بدیم که به ما صدمه بزنه، ترسناک است. اما این را باید بعنوان بخشی از عشق و دوست داشتن بپذیریم.                       
خیلی باحالیم  ما  اصن 😂😂

خیلی 🤣🤣🤣

ن من با کوچکترین چیز خر ذوق میشم 

چجوری مثلا؟

متاهلی؟شاغلی یا خانه دار؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
من خسته ام از روزگار 😔 زود کم میارم

منم😔

اینجوری نبودم اما انگار ضعیف شدم 😔

منم😔 اینجوری نبودم اما انگار ضعیف شدم 😔

همه مون بعدها ضعیف و ضعیف تر میشیم عزیزم مخصوصا من که بعد طلاق خونه نشین شدم شوق انجام هیچ کاری رو ندارم و دلمو به سایت خوش کردم 😔 تو چرا آخه

همه مون بعدها ضعیف و ضعیف تر میشیم عزیزم مخصوصا من که بعد طلاق خونه نشین شدم شوق انجام هیچ کاری رو ن ...

من متاهلم ی پسر۳ساله دارم

دلم نمیخاد ی زن خونه دارباشم ک فقط بشوره بسابه جم کنه دلم میخاد شاغلم بشم‌مث قبل حالم خوب بشه ازوقتی بچه دارشدم انگار اسیرشدم هرکاری میخام انجام بدم بخاطر بچم نمیتونم کسیم نیس نگهشداره خیالم راحت باشه خانوادم ک ی شهر دیگن ومن تنهام خانواده شوهرمم ک نگه نمیدارن مهدکودک نمیره😔 

خیلی حالم بده خیلی افسرده شدم دلم‌گرفته 

من متاهلم ی پسر۳ساله دارم دلم نمیخاد ی زن خونه دارباشم ک فقط بشوره بسابه جم کنه دلم میخاد شاغلم بشم ...

عزیز دلم 🥀 منم دخترم 4 سالشه، میفهمم چی میگی 🙏

خونه دارم متاهل  کلا احساساتی ام

منم احساساتی ام اما منظورم اینه ازینکه شاغل نیسی یا مثلا کاره ای نباشی احساس موفقیت رو داری؟من اصلا ی جوری شدم اصلا نمیدونم چم شده 

دلم میخاد برم بالا بالاها دلم میخاد خیلی موفق باشم نمیدونم چجوری توصیفش کنم  برسونم منظورمو😔

عزیز دلم 🥀 منم دخترم 4 سالشه، میفهمم چی میگی 🙏

خیلی سختمه😔روم فشار اورده باعث شده عصبی شم مدام پرخاش کنم ب پسرم اونم تو عذابه هرچی میگم برو مهد قبول نمیکنه این ب نفع دوتامونه دوروز بردمش مهد روز سوم دیگه نرف😭

خیلی حالم بده واقعا دست خودمم نیس دلم اصلا نمیخاد فقط زن خونه دارباشم 

منم احساساتی ام اما منظورم اینه ازینکه شاغل نیسی یا مثلا کاره ای نباشی احساس موفقیت رو داری؟من اصلا ...

اره دوس دارم ب موفقیت برسم ولی اولویتم پسرمه

تمام ارزوی شب من ندیدن فرداست.. ~bǝʎɐbɐɥS  ~ɹɐʌıɹɥɐɥs