خیلی سختمه😔روم فشار اورده باعث شده عصبی شم مدام پرخاش کنم ب پسرم اونم تو عذابه هرچی میگم برو مهد قب ...
الهی🙏 غصه نخور عزیزم، یکم بزرگتر سه سبک تر میشه کارات 🌷 دوستی رفیقی نداری سرتو گرم کنی باهاش وقتت بگذره
اگر کسی را دوست داشته باشیم و به اون این فرصت و توانایی رو بدیم که به ما صدمه بزنه، ترسناک است. اما این را باید بعنوان بخشی از عشق و دوست داشتن بپذیریم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اه چرا خیلی خوبه که فدات شم، همینکه سرت گرمه خوبه، ولی خب پسرت هست اذیت میشی لابد 🌷
اگر کسی را دوست داشته باشیم و به اون این فرصت و توانایی رو بدیم که به ما صدمه بزنه، ترسناک است. اما این را باید بعنوان بخشی از عشق و دوست داشتن بپذیریم.
خب اگه کمال طلب باشی که بیماریه.د اغون میشی. حتما مشاوره برو
ن نیستم
موفقیتو شغل و استقلال رو دوسدارم چون سالها این مدلی بودم اما مهمترین علتی ک ب کار اصرار دارم فرار از تنهاییمه چون تو ی شهر غریبم کسیو ندارم اینجا براهمین 😔
کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
خدا ببخشه برات 😍 نزدیک بودی باهم میرفتیم پارک با بچه هامون هم بازی میشدند 😘
قربون معرفتت ممنون انشالا خدا بچه شمارو هم برات حفظ کنه اره بچم تنهاس همبازی نداره ک انقد اخ ...
این روزهام میگذره عزیزم🤗