2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 26 پست
خیلی سختمه😔روم فشار اورده باعث شده عصبی شم مدام پرخاش کنم ب پسرم اونم تو عذابه هرچی میگم برو مهد قب ...

الهی🙏 غصه نخور عزیزم، یکم بزرگتر سه سبک تر میشه کارات 🌷 دوستی رفیقی نداری سرتو گرم کنی باهاش وقتت بگذره

اگر کسی را دوست داشته باشیم و به اون این فرصت و توانایی رو بدیم که به ما صدمه بزنه، ترسناک است. اما این را باید بعنوان بخشی از عشق و دوست داشتن بپذیریم.                       
اره دوس دارم ب موفقیت برسم ولی اولویتم پسرمه

چ خوب

تاحالا شاغل بودی؟؟

من تاقبل بچه دارشدنم و تاهمین فروردین ارایشگاه داشتمو کار میکردم ازوقتی جابجاشدم بیکارم و این مث خوره حالمو بد میکنه 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی🙏 غصه نخور عزیزم، یکم بزرگتر سه سبک تر میشه کارات 🌷 دوستی رفیقی نداری سرتو گرم کنی باهاش وقتت ...

ن ندارم😔تنهای تنهام اینجا از سر سرگرمی دارم میرم ی کارگاه خیاطی ک ماهی ی تومنم فک نکنم بیفته برام اما فقط برا سرگرمیش میرم پسرمو میبرم انقد اذیت میکنه تصمیم گرفتم دیگه از شنبه نرم😔

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
چ خوب تاحالا شاغل بودی؟؟ من تاقبل بچه دارشدنم و تاهمین فروردین ارایشگاه داشتمو کار میکردم ازوقتی ج ...

مجردی فقط شاغل بودم اومدم محیط کوچیک کارنیس برام بیخیالش شدم ولی ناراحت نیستم خونه راحتم ب خودم میرسم و بچه وتفریح

تمام ارزوی شب من ندیدن فرداست.. ~bǝʎɐbɐɥS  ~ɹɐʌıɹɥɐɥs
ن ندارم😔تنهای تنهام اینجا از سر سرگرمی دارم میرم ی کارگاه خیاطی ک ماهی ی تومنم فک نکنم بیفته برام ا ...

اه چرا خیلی خوبه که فدات شم، همینکه سرت گرمه خوبه، ولی خب پسرت هست اذیت میشی لابد 🌷

اگر کسی را دوست داشته باشیم و به اون این فرصت و توانایی رو بدیم که به ما صدمه بزنه، ترسناک است. اما این را باید بعنوان بخشی از عشق و دوست داشتن بپذیریم.                       
مجردی فقط شاغل بودم اومدم محیط کوچیک کارنیس برام بیخیالش شدم ولی ناراحت نیستم خونه راحتم ب خودم میرس ...

چ خوب ک زود قانع شدی 

میدونی شاید چون تنهام اینجوری ام چون کسی نیس دوروبرم 

انگار ی جورایی برای فرار از تنهایی دارم خودمو سرگرم کار میکنم 

اه چرا خیلی خوبه که فدات شم، همینکه سرت گرمه خوبه، ولی خب پسرت هست اذیت میشی لابد 🌷

اره قربونت خیلی اذیتم میکنه مدام گریه میکنه بهونه میاره کلافم میکنه 

خب اگه کمال طلب باشی که بیماریه.د اغون میشی. حتما مشاوره برو

ن نیستم 

موفقیتو شغل و استقلال رو دوسدارم چون سالها این مدلی بودم اما مهمترین علتی ک ب کار اصرار دارم فرار از تنهاییمه چون تو ی شهر غریبم کسیو ندارم اینجا براهمین 😔

اره قربونت خیلی اذیتم میکنه مدام گریه میکنه بهونه میاره کلافم میکنه 

خدا ببخشه برات 😍 نزدیک بودی باهم میرفتیم پارک با بچه هامون هم بازی می‌شدند 😘

خدا ببخشه برات 😍 نزدیک بودی باهم میرفتیم پارک با بچه هامون هم بازی می‌شدند 😘

قربون معرفتت 

ممنون انشالا خدا بچه شمارو هم برات حفظ کنه

اره بچم تنهاس همبازی نداره ک انقد اخلاقش بدشده 

قربون معرفتت  ممنون انشالا خدا بچه شمارو هم برات حفظ کنه اره بچم تنهاس همبازی نداره ک انقد اخ ...

این روزهام میگذره عزیزم🤗