2777
2789
عنوان

دلم ی همسر مثل طاهر می خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2064 بازدید | 134 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گشتم نبود نگرد نیست 🤪

جوینده یابندست😉😉😉😉

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
مردهای پاک و با اصالت نصیب دخترهای پاک و با اصالت میشن!

الان شما پاکی منو و اصالتم چطور تشخیص دادی ؟که کنایه آمیز تایپ کردی و علامت تعجب گذاشتی

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

چندروز پیشا ارایشگاه بودم از این لاکچریا همه با نیم تنه شلوار کوتاه ارایش عالی و خوشگل و داف ی پسر اومد نمیدونم برای تعمیر چی دیدم شلوووغ شد شدید متوجه شدم پسره گفته تا همه روسری سر نکنن نمیام داخل برای تعمیر خب ی سری سر کردن ی سری نه اومد داخل نگاهش فقط سمت پایین بود خیلی اروم و متین رفت مشغول کارش شد خدابرای خانوادش حفظش کنه شوک شدم همچبن چیزی تو جامعه دیدم

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
عه کجا

آی فیلم 

یعنی از همه کارام میزنم تا نگا کنم 

فقط فصل یکش رو دیده بودم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

قسمت 2 ستایشو میبینم اوق میزنم هم گریمش مزخرفه هم میره توفضا و قسمت 1 رو نشون میده ، نویسنده مغزش گو....ده بوده موقع نوشتن بیشترشو از قسمت یک اضافه کرده

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
چهرش مثبته اگه مهران رجبی این نقش بود بازم همینو میگفتین؟ یااگه ارژنگ امیرفضلی بود چی

نع 😈😁😁 خو آدم باید واقع بین باشه .چهرم خیلی مهمه

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
چندروز پیشا ارایشگاه بودم از این لاکچریا همه با نیم تنه شلوار کوتاه ارایش عالی و خوشگل و داف ی پسر ا ...

خداحفظش کنه

قسمت 2 ستایشو میبینم اوق میزنم هم گریمش مزخرفه هم میره توفضا و قسمت 1 رو نشون میده ، نویسنده مغزش گو ...

آره اینجا نقش ستایش خوب نیست 

عوضش نقش محمد نسبت به فصل یک بهتره

ان شاءالله قسمتت بشه  ما یدونه داریم خدارو شکر

خداحفظش کنه براتون