خیلی جنتلمنه و آقاس مهدی پاکدل کلا ولی خو این نقشش تو ستایش خیلی قشنگه .آدم دوس داره ی همسر مثل این داشته باشه .کی شوهراشون به همین اندازه جنتلمنه .ی اخلاق خوب و ی وجه منفیشو بگید ؟حوصلمون پوکید
#تیکه_کتاب مردم فکر میکنند که فرق بین خوشبینها و بدبینها در شخصیت است؛ امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمیگردد. هرچه قدرت حافظهتان بیشتر باشد، شانس خوشبینیتان کمتر میشود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین میکنند، آرزو نمیکنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمیکنند که به آنها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبهای بیفتد یا یکدفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط میگویند: خدا کند هیچوقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)