2777
2789

من کاربری قبلیمو تعلیق کردن بایع خانومه درارتباط بودم گف دعاگرفتم  چهل روزه گفته جواب میگیری دعای قرآنی ۱۵۰هزینه کرده بود برای برگشت معشوق فک کنم 

حالا تعلیق شدم خیلی کنجکاوم بدونم نتیجه گرفته یانه کاش این تاپیک منو ببینه درخواست بده فک کنم دیگ ۴۰روزش شده باشه اسم کاربریش شیوا بود ولی عددم داشت یادم نیس

فاز اینایی ک میرن سراغ جادوگرو نمیفهمم

طرف بخوادت بدون این جادو میاد

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاز اینایی ک میرن سراغ جادوگرو نمیفهمم طرف بخوادت بدون این جادو میاد

ب ماچه برای دلخوشی خودش انجام میده فقط کنجکاوم بدونم واقعا الان نتیجه گرفته یانه حساب کاربری منم تعلیق شده بش پیام بدم

اره والا عاشقن دیگه

اونایی ک دعا میگیرن عاشقن!

خب کسی ک بخوادت و بخوایش باید با اراده و خواست خودش باشع اینجوری فقط خودمونو گول میزنیم

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
ب ماچه برای دلخوشی خودش انجام میده فقط کنجکاوم بدونم واقعا الان نتیجه گرفته یانه حساب کاربری منم تعل ...

خب میتونی تگش کنی بپرسی خانم🤷‍♀️

چمیدونم

خب

با نفرینم می‌ره

اگه برای خودت میخوای نکن 

زن عموی من خواهرشو با همین دعاها انداخت به اون یکی عموم 

صدای دعواهاشون رو دائم میشنویم 

اصلا تفاهم ندارن 

عموم تو پول و ثروت غلت میزنه اما گوشی دست زنش آیفون ۶ هست 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
اگه برای خودت میخوای نکن  زن عموی من خواهرشو با همین دعاها انداخت به اون یکی عموم  صدای ...

ن بابا فقط کنجکاوم چطوری با۱۵۰هزار دعاگرفتع۴۰روزه وعده داده ک برمیگرده بنده خدا خودش دل تو دلش نبود همش روز شماری میکرد ک واقعا راستع یانع