2777
2789
عنوان

روم نمیشه بگم این ضعفو دارم

168 بازدید | 15 پست

چشم‌بد از زندگیاتون‌دور

راستش من خیلی حسودم

تا بفهمم یکی فلان خونه با فلان ماشینو خریده دلم میخواد منم داشته باشم 

دیگ دلم نمی‌خواد با طرف حرف بزنم 

سنم کم نیس سی سالمه 

ولی تو زندگی به هیچ جا نرسیدم 

ن‌شوهر خوب ن‌زندگی خوب ن حتی تحصیلات درست حسابی

چیکار کنم این اخلاقو بدو از خودم دور کنم

از خودم بدم میاد که چشم دیدن زندگی کسیو ندارم😔

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودت بگو همه ی اینارا خدا بهشون  داده .

من اینو میگم .

چون میشناسم کسانی رو که اصلا تلاشی نکردن ‌ هیچ تلاشی .

اما  همه چی دارن . و صاحب همه نی شدن بدون کوچکترین تلاش. فامیلام هستن .

خدا داده  بهشون . میتونه در یه لحظه همشونو بگیره 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

می‌دونمنمیدونم چطور ترکش کنم

ببین ب این فکر کن ک شرایط تو با یکی دیگه یکسان نیستش اون شاید تلاش کرده زحمت کشیده ب اون جایگاه رسیده یا بهش ارث رسیده گنج دیده بلاخره هر طور ک بوده قرار نیست تو مثل اون باشی ک 

ببین ب این فکر کن ک شرایط تو با یکی دیگه یکسان نیستش اون شاید تلاش کرده زحمت کشیده ب اون جایگاه رسید ...

درست میگی

کاش خدا واسه منم می‌ساخت 

به نظرم همین که داری این اعتراف میکنی یعنی واقعا دل پاک و خوبی داری فقط بهت همچین حسی تلقین شده و شرایط زندگیت باعثش شده اصلا بهش فکر نکن به نظرم تو این دنیا کسی نیست که یه لحظه همچین حسی پیدا نکنه مهم اینه قبول کنه

به نظرم همین که داری این اعتراف میکنی یعنی واقعا دل پاک و خوبی داری فقط بهت همچین حسی تلقین شده و شر ...

چقد حالمو خوب کردی

خدا شادت کنه