2777
2789

خدا نکنه 

ان شاالله خدا مواظب همه دخترا باشه

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه بازیگرا کلا اینکاره بودن...

بقول یه بنده خدایی یه دفعه رفتی دیدی دارن انگولک ت میکنن دیگه نرو...

برا دفعه هزارم هم رفته 

و بعد جنبش می تو راه انداختن

از همه هنرمندها میخواهیم بیان بگن کدومشون بدون تجاوز و ....

به شهرت رسیدن

❤❤❤

رائفی پور پرت و پلا زیاد میگه چون نمیخواد مثل سابق به دلار گیر بده رفته توحاشیه. قبلا میگفت اصلا به حاشیه ها کار نداشته باشید فقط هر روز بگید دلار چند،

الان دیگه نمیخواد حرفی از دلار بزنه. انشالله درجریانید چرا

پناه بر خدا از این حرفت ...

واقلیت هست...بعد ۲۵ سال اومدن که به ما تجاوز شده...خب چرا همون روز شکایت نکردین

روزی که مرحوم سلحشور میگفت کثافت سینما ر  گرفته همه بیانیه میدادن علیه ش بعد از مرگش معلوم شده حرفهای آقای سلحشور درست بوده و این ها همه هنرگند  بودند تا هنرمند ...

❤❤❤
واقلیت هست...بعد ۲۵ سال اومدن که به ما تجاوز شده...خب چرا همون روز شکایت نکردین روزی که مرحوم ...

ببین رائفی پور حرف زیاد میزنه...اینی که گفتی دقیقا حف اون بود ..اینکه به همه نسبت دادی ...خوب هم جواب این بی تربیت رو دادن ‌‌این حرف زدن  شایسته کسی ک خودشو مسلمون و امام زمانی میدونه نیس ک اینقد  راحتت همه رو با ی چوب بزنه ...

رائفی پور پرت و پلا زیاد میگه چون نمیخواد مثل سابق به دلار گیر بده رفته توحاشیه. قبلا میگفت اصلا به ...

واقلیت اقلیت گفته ...

بعد ۲۵ سال یادشون افتاده که واسه شهرت وا داده اند...

مرجان محتشم بازیگر نقش شهربانو در سریال پس از باران گفت هر جا رفتم برا بازی گفتن خودت رو در اختیارمان بگذار اونم گفته من هیچ وقت بخاطر شهرت رابطه نامشروع نخواهم داشت....

حالا معلوم میشه چه کثافتی تو سینما ی ایران رشد کردند

❤❤❤
ببین رائفی پور حرف زیاد میزنه...اینی که گفتی دقیقا حف اون بود ..اینکه به همه نسبت دادی ...خوب هم جوا ...

بیان این موضوع بعد ۲۵ سال چه سودی واسشون داره؟؟؟

یه مشت وا داده که واسه شهرت هر کاری کردند

❤❤❤
واقلیت اقلیت گفته ... بعد ۲۵ سال یادشون افتاده که واسه شهرت وا داده اند... مرجان محتشم بازیگر نقش ...

کار رائفی پور این نیس بیاد از بازیگرا بگه . درضمن همه میدونن این چیزا توقشر بازیگر زیاده دیگع گفتن نداره.

حرفم این بود رائفی پور زده توحاشیه

کار رائفی پور این نیس بیاد از بازیگرا بگه . درضمن همه میدونن این چیزا توقشر بازیگر زیاده دیگع گفتن ن ...

خودشون شروع گردن به گفتن ...

لطفا برو صفحه اینستایلر می تو ببین چه چرت و پرتهایی گفتن...

میگن گناه خیلی بده ولی فریاد زدن و تعریف کردن در مورد اون گناه بدتره

❤❤❤
کار رائفی پور این نیس بیاد از بازیگرا بگه . درضمن همه میدونن این چیزا توقشر بازیگر زیاده دیگع گفتن ن ...

احسنت ب شعور و فهم شما.‌بیشتر مردم  هم خوب اینو می‌فهمند..با اون ادبیات زشت و لاتیش و این حاشیه درست کردن ها ...مشکلات مردم رو همه میدونن چیه اما اینا واسه حواس  پرت کردن چه کارها ک نمی‌کنند