2777
2789

چندماه پیش فعمیدم چندتا از طلاهام نیست...به شوهرمم نگفتم ..رفتم شبیهش بدل پیدا کردم...میترسم بهش یگم هر روز و شب استرس دارم ک نکنه بفهمه...کس زیادی هم تو خونم رفت و امد نداره...همشم طلاها تو خونه خودم بودن..ولی برادشوهرم  و مادرشوهرم کلید خونمون رو دارن..میدونم خواستن اذیت کنن بردن چندتاشو..ولی من از عکس العمل شوهرم میترسم...بنظرتون میفهمه؟؟شوهرم عادت به طلا فروختن هم نداره فقط از زنجیری ک داشتم اونم گردنش مینداخت میترسم بفهمه 😭😭😭😪😪😪

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردم همون اول نگفتم بهش..ولی اللن حدود ۱۰ ماه گذشته اگر الان بگم دیگ دعوا نیکنه ک جرا همون موقع نگفتی ...دلم نمیخواد بفهمه..طلاهام هم سنگین بودن تک پوش و زنجیر و ربع سکموبا یه پلاک زنجیر  ازم نیست 

اشتباه کردم همون اول نگفتم بهش..ولی اللن حدود ۱۰ ماه گذشته اگر الان بگم دیگ دعوا نیکنه ک جرا همون مو ...

وای 😐😐

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

خیلی اشتباه بزرگی میکنی بهش نمیگی فکر کن اگه روزی بفهمه نمیگه اگه ریگی به کفشت نبود چرا همون موقع نگ ...

وااای خیلی میترسم از عکس العملش...هیچوقت جیزی گم نکردم ک ببینم چی میگه ...فقط از بابت زنجیری ک هر دومون استفاده میکردیم میترسم...

وااای خیلی میترسم از عکس العملش...هیچوقت جیزی گم نکردم ک ببینم چی میگه ...فقط از بابت زنجیری ک هر دو ...

در هر صورت باید بگی تازه مگه نمیگی مادر و برادر خودش کلید دارن پس شاید اصن کار اونا باشه.

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

اشتباه کردم همون اول نگفتم بهش..ولی اللن حدود ۱۰ ماه گذشته اگر الان بگم دیگ دعوا نیکنه ک جرا همون مو ...

وای ۱۰ ماه گذشته😐😐😐😐😐

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

چیکار میکردم خب..شوهرم خیلی طرف مادر و برادرشه..اگر میگفتم اونارو معاف میکرد و منو متهم من سکوت رو ت ...

چی بگم والا

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

وای دختر خیلی اشتباه می‌کنی اشکال ندارع جلو ضررو هر جا بگیری منفعته،الان بگو ،بگو میترسیدم بهت بگم تا حالا نگفتم بهتر از اینه که بمونه ۱۰ سال دیگه بگی ،مرگ یبار شیون یبار دعوا می‌کنه تموم میشه ولی تو هر شب استرس داری الان،شایذم رفت از مادر و برادرش پرسید

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
در هر صورت باید بگی تازه مگه نمیگی مادر و برادر خودش کلید دارن پس شاید اصن کار اونا باشه.

اره فقط اونا دارن..مامانش خیلی اذیتم میکنه...بعد خیلی هم با دعا نویس و اینا در ارتباطه میترسم به شوهرم بگم بره بگه بهشون اونم حرصش بگیره و باز بره یه دعا بزنه ک شوهرمو باهام بد کنه...اخه ما با دعاههیی ک برامون گرفته بود نزدیک ۲ سال باهم رایطه خوبی نداشتیم...حالا یکم خوب شدیم میتزسم باز بره به مادرش بگه و دوباره دعا بگیره