2777
2789

شمارش ناشناس باشه جواب ندم استرس دارم

جواب بدم استرس دارم🥲

یکی با شماره خونه بهم زنگ زده و اصلا اون خطم دست کسی نیست🤦🏻

مال شهرخودمونه ولی هرچی میزنم ببینم پیش شمارش مال کدوم منطقست چیزی نمیارههه

بچها مثلا پیش شماره بلوار سعدی اگه ۴۲۵ باشه مال کل اون منطقه همینه؟یا نه متفاوته؟

واقعا من باید برم دکتر تا چه حد اختلال همه مغزمو گرفتهههه🥲

وای فکر کردم فقط خودم اینطوری ام صدای زنگ تلفن میاد تپش قلب میگیرم ناشناس که باشه که میرم تو کما اصلا. خیلیا از دستم شاکی ان ما با خط دوم زنگ زدیم چرا جواب نمیدی فلان. اصلا وسواس شماره ناشناس دارم 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای فکر میکردم تنها منم🤦🏻😐

من بی نهایت دارم بی نهایت دستام شروع میکنه به لرزیدن

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

وای فکر کردم فقط خودم اینطوری ام صدای زنگ تلفن میاد تپش قلب میگیرم ناشناس که باشه که میرم تو کما اصل ...

دقیقاا

وقتی نمیدونم طرف کیه نمیتونم جواب بدم جواب ندم استرس شدید میگیرم جرعت دوباره زنگ زدنم ندارم اصلا

دیوونما منم بخدا🥲

دقیقااوقتی نمیدونم طرف کیه نمیتونم جواب بدم جواب ندم استرس شدید میگیرم جرعت دوباره زنگ زدنم ندارم اص ...

منم سیو میکنم تو تلگرام ببینم کیه بعد خیلی وقتا طرف تلگرام نداره تا مدتها ذهنم درگیر میشه این کی بود فلان 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
منم سیو میکنم تو تلگرام ببینم کیه بعد خیلی وقتا طرف تلگرام نداره تا مدتها ذهنم درگیر میشه این کی بود ...

دقیقااااا

حالا این چون شماره خونه بود میگردم دنبال پیش شمارش ببینم مال کجاست