یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اهان. به شما ان تی احتمال نداده بود؟ ممنون جواب دادین. علایمتون چی بود؟
نه ان تی گفت نمیتونم بگم چیه منم مهم نبود برام....
حالت تهوع داشتم خیلی کم،گُر گرفتگی،خیلی جوش زده بودم هم صورتم هم بدنم....همش دوس داشتم چیزای خنک بخورم بدنم مثل آتیش بود ولی شکمم سرد بود دست میذاشتم....
✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
نه ان تی گفت نمیتونم بگم چیه منم مهم نبود برام.... حالت تهوع داشتم خیلی کم،گُر گرفتگی،خیلی جوش زده ...
منم خیلی جوش میزنم بخصوص بدنم و صورتم خیلی خیلی کم. من اصلا جوش نمیزدم، اصلا تحملش برام سخته، کمر و سینه ام زیاد. من اوایل خیلی گرمم بود الان نرمال هستم ولی طاقت گرما رو ندارم. بالای شکمم گرم، زیر ناف سرد. پوست مو چرب شده. و ریزش شدید مو دارم. سردرد دارم. ۲۰ روز حالم خیلی بد بود یعنی ایخوان درد و کوفتگی شدید داشتم که ی هو از بین رفت. صبحا عای و عصر به بعد بی حالم. دهنمم تلخ. از گوشت قرمز بدم میاد فقط. میوه ددست دارم. همه چیز اولش خیلی لهم میچسبه بعد طعمش برام عادی میشه.