2777
2789
عنوان

جاری من سال ب سال پیداش نمیشه حالا که استراحتم و حامله

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو بارداریم استراحت مطلق بودم ولی همه کار می‌کردم...حتی نزدیک عروسی برادرشوهرم ،جاریم و کل خانوادش ک اومده بودن خونه رو تمیز کنن و وسایل بچینن (چون خونشون طبقه پایینی ما بودو مادرشوهرم دوتاکوچه اون ور تر از ماست ) دوسه روز برای همه‌غذا درست کردم پدرم دراومد ولی خب قدر ندونست نمک نشناس

زندگی ،تاس 🎲 خوب آوردن نیس         با تاس🎲 بد ،خوب زندگی کردن است
خب زنگ نمیزنی ببینم چکار داشته بعدا بگه زنگ زدم جواب ندادی چی میگی؟

یه ساعت دیگه زنگ میزنم  میخوام بگم خواب بودم    من استراحت مطلقم  واقعا توان ندارم خونه تمیز کنم 

خدایا شکرت. 
سال ب سال زنگ نمیزنه    

خب اگه میخواست بیاد شماهم خیلی راحت بگید امکان پذیرایی ندارید

من باردار بودم نزدیکای زایمانمم بود یکی از آشناها که من اصلا دوست ندارم باهاشون رفتو آمد کنم زنگ زد به شوهرم گفت ما نزدیک خونتون هستیم داریم میایم عید دیدنی

شوهرم گفت زنم اصلا شرایط پذیرایی نداره و خونه محیا برای مهمان نیس

گفت میایم یه چای  میخوریم سخت نگیر شوهرم گفت شرمنده واقعا حال خانومم خوش نیس باشه یه وقت دیگه

منم تو بارداریم استراحت مطلق بودم ولی همه کار می‌کردم...حتی نزدیک عروسی برادرشوهرم ،جاریم و کل خانوا ...

من واسه خودم  ب زور غذا درست میکنم   من باید سرکلاژ بشم   سر پسرمم نه ماه خوابیدم  

خدایا شکرت. 
بحث قضاوت نیست  بحث شناخته   میاد رو سر ادم  که ببینه تمیزی یا نه  قبلا سرم ...

همینکه سر زده نمیان کلی جلویی، خب وقتی زنگ میزنه اگر می خواد بیاد بگو الان حالم خوب نیست شرایط پذیرایی ازتون رو ندارم

شایدم حالا دری به تخته خورده خواسته احوالتو بپرسه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

یه ساعت دیگه زنگ میزنم  میخوام بگم خواب بودم    من استراحت مطلقم  واقعا توان ندا ...

اینکه رو راست بگی شرایط ندارم خیلی بهتر از دروغ گوییه !!!

گرچه مهمان حتما ناراحت میشه !

جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷✌🏻

خب اگه میخواست بیاد شماهم خیلی راحت بگید امکان پذیرایی ندارید من باردار بودم نزدیکای زایمانمم بود ی ...

نمیشه اینجوری بهش گفت دعوای خانوادگی راه میوفته  بدتر میشه    یکم که از ساعت بیرون رفتن  گذشت  زنگ میزنم  میگم خواب بودم 

خدایا شکرت. 
یه ساعت دیگه زنگ میزنم  میخوام بگم خواب بودم    من استراحت مطلقم  واقعا توان ندا ...

اره خوبه همینو بگو 

خودم باردارم درکت میکنم

شهر غریبم کسی رو ندارم اینجا مادر شوهرم سالی ۱ بار زنگ نمیزنه ب بهانه اینکه از من مراقبت کنه میخواست بیاد اوار بشه رو سرم منم ب شوهرم گفتم نیاز ب مراقبت ندارم دوس دارم تنها باشم

و نزاشتم بیاد دیگه

اینکه رو راست بگی شرایط ندارم خیلی بهتر از دروغ گوییه !!! گرچه مهمان حتما ناراحت میشه !

اتفاقا ادم باید سیاست داشته باشه  من به هر حال نه ماه دیگه  ادم خودمم   هر وقت هم امد قدمش بر چشم  ولی اونجوری  دیگه یه عمر پا نمیذاره خونم

خدایا شکرت. 
چرا دعوا بشه خب واقعا استراحت هستید و نمیتونید اگه بگه فردا میایم چی؟

امشب میگم شوهرم خونه رو مرتب کنه  بیاد    مشکل من اینه که خودم  نمیتونم تمیز کاری کنم    ولی با امدنش مشکل ندارم  

خدایا شکرت. 
من واسه خودم  ب زور غذا درست میکنم   من باید سرکلاژ بشم   سر پسرمم نه ماه خوابیدم&nbs ...

منم باید سرکلاژ میشدم مامام گفت باید بری سرکلاژ ولی دکترم نکرد گفت لازم نیس آمپول فمولایف داد هفته ای یکی بزنم بعد دکترم عوض کردم دکتر جدیدم استراحت مطلق دادو شیاف و آمپول بازم انقباض داشتم ولی خب خداروشکر مشکلی پیش نیومد 

ایشالله ک برای توهم مشکلی پیش نیاد نی نیتو سالم و سلامت بغلت بگیری ...چند هفته ای؟

زندگی ،تاس 🎲 خوب آوردن نیس         با تاس🎲 بد ،خوب زندگی کردن است