2777
2789
عنوان

چ درس هایی تو رشته روانشناسی سخته

46 بازدید | 10 پست

این چند روز کلی فکر کردم چی انتخاب کنم چی بخونم 

خانم هایی ک این رشته رو میخونن لطفا ی راهنمایی کنن

درس هاتون چیه میگن آمار اینام داره بعد سوال دیگه یی ک ذهنم درگیر کرده اینکه ایا سر جلسات امتحان 

مثلا آمار اینا ک برای همون ریاضی ایناست ماشین حساب ام میتونید ببرید اجازه میدن؟

کاملا به استاد بستگی داره

ولی کلی بگم

مباحث اساسی اگه منبع هیلگارد باشه 

روانشناسی شناختی

فیزیولوژیک همش زیسته اگه زیستت خوبه مشکلی نیست

تاریخچه و مکاتب بشدت مزخرف بود

و آمار هم توصیفی که بیشتر سوالا توصیفیه تا حل کردنی

استنباطی حل کردنیه

بستگی داره استاد جزوه بده یا کتاب معرفی کنه  

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا به استاد بستگی دارهولی کلی بگممباحث اساسی اگه منبع هیلگارد باشه روانشناسی شناختیفیزیولوژیک همش ...

بخدا دارم کلافه میشم نمیدونم چی بخونم چی بردارم دست رو هر رشته یی بزارم ی چی میگن یا میگن اینده شغلی نداره یا ب دردنمیخوره کلافه شدم خدایی ی کمم میترسم از پسش بر نیام

بخدا دارم کلافه میشم نمیدونم چی بخونم چی بردارم دست رو هر رشته یی بزارم ی چی میگن یا میگن اینده شغلی ...

اول تکلیفت باخودت روشن کن. علاقه داری یا ن؟ چون هر چیزی شروع کنی یه سختی همراهش

هست تا ب نتیجه برسی اما مهم اینه ک واقعا بافکرباز انتخابش کردی؟ واقعا علاقه داری بهش؟ همه مراحل رو سنجیدی یا خیر

روانشناسی میخونی گلم؟؟

بله ترم آخرم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بخدا دارم کلافه میشم نمیدونم چی بخونم چی بردارم دست رو هر رشته یی بزارم ی چی میگن یا میگن اینده شغلی ...

بشین فکر کن ببین به چه رشته ای علاقه داری

همینجوری چهارسال عمرتو تلف نکن

برو سمت چیزی که دلت بخواد ادامه اش بدی و بهش علاقمند باشی 

اول تکلیفت باخودت روشن کن. علاقه داری یا ن؟ چون هر چیزی شروع کنی یه سختی همراهش هست تا ب نتیجه برسی ...

میدونی من هر چی بخونم بالاخرع همه چی ب آسونی بدست نمیاد سخته از اونجایی ک دلم میخواست همیشه توی مهدکودک ها یا حالا تو مراکز اینطوری مشغول ب کار بشم دلم میخواست روانشناسی کودک ام بخونم با بچه ها میونه خوبی دارم رشتع خودم مربوط ب کنترل کیفیت مواد غذایی ایناست ولی خوب  الان وضع مملکت خرابه هر چی بخونی ی چی میگن