2777
2789
عنوان

جاری من سال ب سال پیداش نمیشه حالا که استراحتم و حامله

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 52 پست

من بودم اگ میگف میخوام بیام خونت میگفتم عه چ عالی استراحت مطلقم و خونه زندگیم خیلی نامرتب و بهم ریختس. اگ زحمتی برات نیس بیا یکم خونمو تمیز کن جبران میکنم

اینجوری فک نکنم پاشه بیاد.اگرم اومدو نامرتب بود خونه دیگ زبونش کوتاه میشه و بخواد چیزی بگه میگی وا خوبع بهت گفتم وضعیتو.فهمیدن حرفم برات خیلی سخت بود ینی!! ک نفهمیوی اوضامو

من بودم اگ میگف میخوام بیام خونت میگفتم عه چ عالی استراحت مطلقم و خونه زندگیم خیلی نامرتب و بهم ریخت ...

رابطه ی ما جوری نیست که بشه اینجوری گفت  همون امروزش بیوفته فردا من کارهامو بکنم  بسه   

خدایا شکرت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا سقط کردم   سومی خارج رحم   یه سری مشکلات رحمی هم داشتم  عمل کردم   بعد پسر ...

ای وای عزیزم چقد سختی کشیدی ایشالله این یکی بسلامتی بدنیا اومد دیگ نیار خیلی سختت میشه

زندگی ،تاس 🎲 خوب آوردن نیس         با تاس🎲 بد ،خوب زندگی کردن است
نه   دیگه    بسه   نمیشه خرجشون داد  گناه دارن بچه ها

آره واقعا بسه مال منم دوتاعه دوتا سقط هم داشتم هم من هم شوهرم میگیم دیگ بسه حتی میخواستم لولمو ببندم ک سنم کمه نمیبندن

آره واقعا بسه مال منم دوتاعه دوتا سقط هم داشتم هم من هم شوهرم میگیم دیگ بسه حتی میخواستم لولمو ببندم ...

دیگه خودت رعایت کن    من اگر گیرم هم بیاد بعدا  سقط میکنم    گناه دارن بچه ها   خرجا گرونه  همه چیز میشه حصرت براشون

خدایا شکرت. 
دیگه خودت رعایت کن    من اگر گیرم هم بیاد بعدا  سقط میکنم    گناه دارن بچه ...

اره واقعا ازالان باید فکر آینده این دوتا باشیم خرجاگرونن ازاین گرون ترهم میشه گناه دارن اره