2777
2789
عنوان

لباس پوشیدن زنداداشم جلوی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4508 بازدید | 70 پست

شمشیر رو از رو نبد خاهر شوهر جان😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

🥰در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن🥰

خودت روسری میپوشی جلو بقیه؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما خیلی خوشگله

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

وااا بسم اله 

لباس پوشیدن نوع پوشش هرکسی به خودش مرتبطه

ما خودمونم راحتیم خیلیی راحت تاپ هم میپوشیم 

خداروشکر حرف و حریثی تو این چیزا نیس 

روسری که دیگه میپوشه یا لباس سه ربع😕

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
وا چ بی بندوبار😐

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑بی بند و بار افکار استارتر و امثالشه

🥰در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن🥰

هر کس با توجه به محیطی که بزرگ شده و مدلی که از بچگی بوده لباس میپوشه من جلو هیچکس شال سرم نمیکنم چون دوس ندارم کسیم نمیتونه مجبورم کنه چون از اول نکردم بعدشم آستین تا مچ کوتاهه مگه

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
هرکسی اجازه داره نوع پوشش رو خودش انتخاب کنهههع لطفاً بفهمیم اینووو

کاری با ماجرای استارتر ندارم ، امیدوارم وقتی یه خانم با شلوارک و تاپی که خط سینه ش معلوم بود و آرایش شش دانگ جلو شوهرت رو مبل لم زد هم همینو بگی

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   

نباش گلم چون پوشش اون اختیارش با خودش هست بعدم خب چیز خاصی نیست حالا چرا اگر لباس کوتاه بود ک باسن و سینه مثلا جلب توجه میکرد آدم میشد حساس باشه اما روسری دیگ نه 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.