2777
2789
عنوان

لباس پوشیدن زنداداشم جلوی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4509 بازدید | 70 پست
کاری با ماجرای استارتر ندارم ، امیدوارم وقتی یه خانم با شلوارک و تاپی که خط سینه ش معلوم بود و آرایش ...

وای این بده دیگ یا خیلی باید یکی بیخیال باشه همچین چیزی تحمل کنه

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله؟ 

بله چیه

گفتی بی بند و بار منم این ایموجی که به معنی مخالف بودنه رو فرستادم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

می تونی با خوش اخلاقی بهشون بگی ..مطمئنا شعور و درکشو داره که حساسیت شما رو بپذیره

نه بابا چیو بگه الان دگ همه اینو روشنفکری میدونن تا اخر عمرش اذیت میشه اگه بگه

یک عدد چپی 

کاری با ماجرای استارتر ندارم ، امیدوارم وقتی یه خانم با شلوارک و تاپی که خط سینه ش معلوم بود و آرایش ...

ببین ما آدم داریم تا آدم 

مگه قرارع همه مثل هم باشن؟ اونی ک جلو شوهر نداشته من ی همچین کاری کنه مشخصه هدفش چیه حق داری در موردش هر فکری کنی 

ولی باز کسایی هستن ک فقط برای خودشونه که موهاشونو بیرون میزارن فقط برا خودشووون

الان استارتر اومده میگه دختر خوبیه و فلان بعد با این تعریفایی ک اسی گف هیچ وق ی همچین دختری قصد بدی از شال سر نکردن ندارع فقط دوس داره این شکلی باشه 

در ضمن شوهری ک بخاد آدم باشه با این چیزا مسیر زندگیشو عوض نمیکنه  

هرکی برخلاف طرزفکرشمانظربده واکنش نشون میدین؟ 

دوس دارم😛

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

روشنفکرا اومدن تو این تایپک

خب نظر شما به عنوان یه« تاریک فکر» چیه ؟! نمیتونه برای زن برادرش تعیین تکلیف کنه چی بپوشه یا چی نپوشه که!! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

اسنارتر حالا زنداداش تو فقط موهاش بازه

من یه جاری دارم یکم تپله و باسنش خیلیییییی بزرگه بعد جلو شوهرم و پدرشوهرم و برادرشوهرای دیگم ومردای دیگه لباسای خیلییییی جذب و کوتاه میپوشه طوری که خم میشه خشتکش کامل دیده میشه و بدجوری باسنش میزنه بیرون 😂😂😂😂 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂