2777
2789
عنوان

خودم هیچی طلا ندارم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 26 پست

نه عزیزم. یه گوشواره و دوتا النگو کافیه.

همونم البته زیاده.

برای بچه ایجاد خطر می‌کنه.

به خاطر دو تیکه طلا چند تا دزد و معتاد بچه رو بدزدن میخوای چه کنی؟

برای پس انداز براش سکه بخر. از طلا به صرفه تر هم هست

خودتو هم ندید نگیر ب خودت هم ارزش قائل شو 

طلا رو ک فقط نباید استفاده کرد پول داشته باشی برای پس انداز آینده بچت بخری عالیه .منم واسه پسرم میخرم برای آیندش

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خودتم باید همونقدر توجه کنی 

بچه ها از رفتار بقیه یاد میگیرن خصوصا مادرشون

اینطوری داری بهش میگی که من لایق این ها نیستم 

همیشه به دخترت یاد بده اینو که هیچوقت فراموش نکنه کم ارزششه یا لایق نیست 

مثلا بعضی از مادرا میان برای همه ابمیوه میارن بستنی میارن تو لیوان زیبا تزیین میکنن و .. اما واسه خودشون تو یه لیوان معمولی 

این چیزارو رعایت کن حتماا

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

شما اگه طلا میخری ، واسه خودت بخر به نیت دخترت. 

خانواده که از هم جدا نیستن 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

بهترین سرمایه گذاری روی خودشه 

استعدادش رو پیدا کن و بفرستش کلاس و چیزی یاد بگیره طلا رو که یه شبه دزد میبره ولی تخصص رو هیچکس نمی تونه بدزده و هر جای دنیا هم که بخواد بره تخصصش رو با خودش میبره

به خودتم باید همونقدر توجه کنی  بچه ها از رفتار بقیه یاد میگیرن خصوصا مادرشون اینطوری داری به ...

باید خیلی رو خودم کار کنم میخوام خوب تربیتش کنم خیلی نگرانم

باید خیلی رو خودم کار کنم میخوام خوب تربیتش کنم خیلی نگرانم

خیلی خوبه ، حواست خیلی بهش باشه ، این دخترا مادران ایندن ، مادرا میتونن یه دنیا رو تغییر بدن ، یه جوری تربیتش کن که در اینده این دنیا با وجود این مادر ها جای زیباتری باشه🌸

اعتماد به نفس خیلی مهمه🌸

کتاب های تربیت فرزند بگیر خیلی خوبه

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671