2777
2789
عنوان

خودم هیچی طلا ندارم ولی...

840 بازدید | 26 پست

همرو واسه زندگیم فروختم فقط یه حلقه دارم الان هرچی پول دستم میاد دلم نمیاد برا خودم طلا بخرم برای دخترم میخرم دلم نمیخواد از هم سناش کم بیاره بنظرتون کارم درسته؟ 

منم واسه دخترم خریدم پارسال طلاهای خودمو فروختم واسه اون و نگه داشتم 

مادرا همینن دیگه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو شکل لوستر نکنین بابا ،  براش بخر اما فقط واسه پس انداز

به خودتم اهمیت بده لطفا

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
منم واسه دخترم خریدم پارسال طلاهای خودمو فروختم واسه اون و نگه داشتم  مادرا همینن دیگه

خیلی حواسم هست از بچه های اطرافش کم نیاره شده قرض کنم نمیخوام حسرت چیزی ب دلش باشه نمیدونم چه مرضی افتاده ب جونم

طلا هیچوقت برام مهم نبوده

ناراحت نشیا این حرفو میگم بجای اینكه دخترت رو غرق طلا كنی كه از بقیه كم نیاره، سعی كن جوری تربیتش كنی كه ملاكش برای برتری آدم ها ظاهرشون نباشه بلكه میزان انسانیت شون باشه

البته با از خود گذشتگی كه داری بجای خرید برای خودت برای دخترت خرید میكنی معلومه مادر دلسوزی هستی❤

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
خیلی حواسم هست از بچه های اطرافش کم نیاره شده قرض کنم نمیخوام حسرت چیزی ب دلش باشه نمیدونم چه مرضی ا ...

🙄🙄 فک‌میکنی روشت درسته؟؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خیلی حواسم هست از بچه های اطرافش کم نیاره شده قرض کنم نمیخوام حسرت چیزی ب دلش باشه نمیدونم چه مرضی ا ...

من تو مناسبت ها متل روز تولدش یا روز دختر طلا میخرم 

خوب پس انداز میشه واسه ایندشون

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔