2777
2789

ببين منظورم تشخيص اينده نيست

مثلا يكي تشخيص بده ايا فلاني با فلاني حرف زده

يا دزد فلان چيز كي بوده 

يا فلاني به من حس داره يا نه 

ايا بنظرتون واقعا ممكنه كسي چنين توانايي داشته باشه

آره ولی هیچ وقت نمیگه چنین توانایی رو داره، حس ششمی‌های این سایت همشون توهمی‌ان 

کسی که روی نفسش کار می‌کنه و چشمش تا چند درجه باز میشه خوب می‌دونه که اینا همش اسراره و حق نداره حرفی بزنه، آبروی کسی رو ببره یا باهاش پول دربیاره و بقیه رو سرگرم کنه

به محض اینکه چنین کاری بکنن کل توانایی از بین میره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعضی موقع ها مرگ کسی رو ناخودآگاه میفهمم که به زودی اتفاق میفته، تاحالا چند بار شده...

یا اینکه کسی مریض داره میشه و خودش خبر نداره، اینو وقتی عکس کسی رو میبینم میفهمم، بعد از چند وقت خبرش رو میشنوم...

ولی اینکه شما میگی من تاحالا ندیدم کسی درست بگه

آره ولی هیچ وقت نمیگه چنین توانایی رو داره، حس ششمی‌های این سایت همشون توهمی‌ان کسی که روی نفسش کار ...

نه بابا حس ششميهاي سايت كه قشنگ شوخيه

منظورم اون عده اي هستند كه حالا معلوم نيست از چه طريقي ولي مثلا اسم همسرتو ميگن . ايا اونها ميتونن درست بفهمند كه مثلا ديروز چه اتفاقي برات افتاده

نه بابا حس ششميهاي سايت كه قشنگ شوخيهمنظورم اون عده اي هستند كه حالا معلوم نيست از چه طريقي ولي مثلا ...

کسی که از راه نزدیک به خدا و پاکی نفس بتونه چنین چیزایی رو درک کنه هیچ وقت حرفی نمیزنه عزیزم

اما فا.ل‌.گیر و دعانویس از طریف اجنه پلیدی که باهاشون کار می‌کنن به این اطلاعات میرسن

آینده رو کلا همون اجنه هم نمی‌تونن بگن ولی خب حقیقت‌های حال حاضر رو می‌تونن کامل دربیارن و به طرف برسونن

کار جنه در کل

نباید سمتشون رفت چون نشونه گذاری میشی تو ماورا و هر وقت بخوان شروع می‌کنن به اذیت کردنت

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اره منظورم همينا بود پس شما نظرتون اينه كه بله ميشه

بله گلم

اگه دوست داشتی ویدیو هفت پرده چشم سوم استاد کاوه رو ببین