2777
2789

سلام بچه ها اصلا نمیتونم ی لحظه فکر نکنم. کاش زودتر جنسیت رو بفهمم.

کسی بلده از روی سونوی nt یا سونوی ۶ هفته و یا چیزای اثبات شده براش؟ میتونید کمکم کنید❤🙏

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضربان قلب نی نی چند بود؟محکم و دونه دونه میزد یا مثل صدای پای اسب؟

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

علائمت هم بگو.عکس ان تی هم بزار

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
ضربان قلب نی نی چند بود؟محکم و دونه دونه میزد یا مثل صدای پای اسب؟

از روی ضربان قلب میگن صحت نداره اخه.

تو ۶ هفتگی ۱۲۹

تو ۱۲ هفتگی ۱۵۰

دقت نکردم صداش چطور بود.

شمادتحربه ای دارین؟

از روی ضربان قلب میگن صحت نداره اخه. تو ۶ هفتگی ۱۲۹ تو ۱۲ هفتگی ۱۵۰ دقت نکردم صداش چطور بود. شما ...

از هر ده نفر هشت نفر و درست میگم

علائمت هم بگو.عکس ان تی هم بزار

من همیشه نزدیک پریودیم دست و پاهام ورم میکنه و جوش میزنم، دیدم اتفاقی نیفتاد و از همون اول ریزش مو و سردرد داشتم. از چیزی بدم نمیومد فقط ی ۲۰ روز خیلی افسرده (شاید ناخواسته بود)و پادرد و سردر شدید داشتم و گوشت قرمز بد میومد. از ماه دوم بوی شوینده ها حساس شدم. ولی مهربون شدم. حموم دوست ندارم برم. نه شوری دوست دارم نه ترشی و نه شیرینی مثل قبل بارداری. اوایل خیلی گرمم میشد ولی الان طبیعی هست. بالای شکمم گرم و پایین شکمم زیر ناف سرد. جوش بدنم زیاد شده. صورتم سفطد شده. تنبل نیستم اصلا خودم غذامو میپزم فقط تو اون ۲۰ روز حالم خوب نبود از شدت استخوان درد که ی هو خوب شد. ماست و دوغ و چیزای ترش حالمو و بخصوص معدم رو خراب میکنه. صبحا حالم خیلی خوبه ولی شبا بی حالم و معدم سنگین میشه و عاروق میزنم. 

خوابم کم شده. رشد موهای شکمم و سینم زیاده. نوک سینه هام قهوهدای هستش.....اینا یادم هست.

دکتر ها با اون سواد وتحصیلشون در این رابطه میگن مشخص نیست گاهی  مگه آزمایش های تخصصی گرفته بشه ...

درسته ولی دست خودم نیست. بی قرارم و دارم خودمو اذیت میکنم.

از هر ده نفر هشت نفر و درست میگم

دو روز اول هم لکه بینی داشتم. بعد اون ۱۰ روز بعدم دوباره ۲روز لکه بینی داشتم.

نی نی سمت چپه. از اول سمت چپم تیر میکشید. پوست صورت و موهام هم چرب شده.

خوب مال منم بگو عزیزم.❤

فکر کنم پسره