2777
2789
عنوان

کیا در تشخیص جنسیت تجربه دارن؟ لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 47 پست
فکر کنم پسره

از روی چی حدس میزنید؟ میشه برام توضیح بدین.

سونوی ان تی اول گفت پسر وقتی داشتم بلند میشدم گفت احتمال بالا دختر.

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸
از روی چی حدس میزنید؟ میشه برام توضیح بدین. سونوی ان تی اول گفت پسر وقتی داشتم بلند میشدم گفت احتما ...

از علائمت و از حالت خوابیدن نی نیت.اگه پشت نی نی صاف باشه یعنی دختر ولی اگه یکم خمیده باشه یعنی پسر

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم سینت بزرگ تره؟

راستش دخترم سینه ی چپمو میخورد و اون سینم از سینه ی راستم همیشه بزرگتر بود. نمیتونم بگم این رو. ولی احساس میکنم الان یک اندازه هستن اگه توهم نزنم.ولی از اول بارداریم فقط نوک سینه هام اذیت میکرد.

از علائمت و از حالت خوابیدن نی نیت.اگه پشت نی نی صاف باشه یعنی دختر ولی اگه یکم خمیده باشه یعنی پسر

ممنونم.

میگم تجربه ای از نظریه ی ناب دارین؟ حرف دکتر منو به شک انواخت.

راستش دخترم سینه ی چپمو میخورد و اون سینم از سینه ی راستم همیشه بزرگتر بود. نمیتونم بگم این رو. ولی ...

با دقت جلو آینه نگاه کن تو حالت عادی سینه چپ بزرگتره که اگه بچت دختر باشه همون‌جوری میمونه اگه پسر باشه راست بزرگ تر میشه

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
ممنونم. میگم تجربه ای از نظریه ی ناب دارین؟ حرف دکتر منو به شک انواخت.

استرس نداشته باش.چند هفته ای؟

با دقت جلو آینه نگاه کن تو حالت عادی سینه چپ بزرگتره که اگه بچت دختر باشه همون‌جوری میمونه اگه پسر ب ...

الان نگاه کردم یک اندازه بنظرمیرسن ولی نوک سینه ی راستم بزرگتر از چپه.

الان نگاه کردم یک اندازه بنظرمیرسن ولی نوک سینه ی راستم بزرگتر از چپه.

کدوم یکی تیره تره؟

[QUOTE=241843328]استرس نداشته 

خیلی استرس دارم خیلی. دیت خودم نیست.

۲۸ خرداد دکتر ۱۱ هفته و ۵ روز واسم سونوی ان تی نوشت. ولی سونو گفت ۱۳ هفته ای. 

اولین روز اخرین پریودیم ۴ فروردین بود.

[QUOTE=241843328]استرس نداشته  خیلی استرس دارم خیلی. دیت خودم نیست. ۲۸ خرداد دکتر ۱۱ هفته ...

انتظار خیلی سخته منم منتظرم سه هفته دیگه برم برا جنسیت بچم خیلیم استرس دارم

احساس میکنم سمت راستی اگه توهم نزنم از دخترمم پرسیدم.گفت راستی

انشالله که پسره عزیزم البته به غیر از علائمت حسم بهم گفت پسره

انتظار خیلی سخته منم منتظرم سه هفته دیگه برم برا جنسیت بچم خیلیم استرس دارم

شما علایمتون چیه؟

سونوی انتی رفتین؟ سونوی ان اتی تا چه حد درست بود؟

من زیاد از کترش خوشم نیومد خیلی جوان بود و اولین بار بود میرفتم.

انشالله که پسره عزیزم البته به غیر از علائمت حسم بهم گفت پسره

امیوارم شما هم به خواسته ی دلتون برسید.

ببینیم چی میشه.تا اون موقع دیونه میشم.🤒🤦‍♀️

شما علایمتون چیه؟ سونوی انتی رفتین؟ سونوی ان اتی تا چه حد درست بود؟ من زیاد از کترش خوشم نیومد خیل ...

علائم بارداری ندارم فقط یکم شکمو شدم.یه خط قهوه ای از زیر ناف تا پایین افتاده.سینه راستم بزرگتره.ان تی جنسیت رو نگفت ولی میگن ان تی پنجاه درصد درست میگه.پونزده هفته ام فقط یه کوچولو شکم در آوردم