2777
2789
عنوان

متخصصان بیبی چک یه لحظه لطفا😅

165 بازدید | 27 پست

سلام خانما وقتتون به خیر..

اول بگم تو اقدام نیستم و بچه نمیخوام،

تنبلی تخمدان شدید هم دارم و به صورت طبیعی جلوگیری دارم..

این ماه بعد اتمام پریودی ۷روز بعد دوباره پریود شدم اما فقط ۲روز تقریبا خون میومد بعدش ۵روز لک لک بود و آب خون..

(عذرخواهی میکنم بابت اینکه واضح توصیح میدم)

اما زیر دلم یهو میگیره،پهلوم همش تیر میکشه،رو شکم نمیتونم بخوابم،سردرد و سرگیجه دارم و یکم حالت تهوع همشم بی انرژیم،زیر دلمم یه جورایی شبیه پریودی درد میکنه امروز.

امروز بیبی زدم بعد یک ربع سفید بود که گفتم اصلا معتبر نیست و سفید حتما رد زیر کاغذ،گذاشتمش کنار تا بعد۲ ساعت که دیدم خط صورتی اتداخته😐

اینجا خونده بودم از خانمایی که باردار بودن بعد ۲ساعت بیبی نشون داده..

گفتم یه نظر ازتون بگیرم،به نظرتون من باردارم؟یا اتفاقی برای رحمم افتاده که این حالتارو دارم؟

دیروز باید پریود میشدم اما گفتم چون ۲بار شدم این ماه احتمالا دیرتر میشم.

ممنونتون میشم نظرتون بگید..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بیبی چکت رو بده

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

ی ازمایش خون بدین احتمالش هس باردار باشین چون اگه منفی باشه هاله نمیوفته

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اره عزیزم،یه خط باریک صورتی اما کاملا واضح

گلم بی بی من بعد یه روز هاله انداخت و حامله بودم 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان 
ی ازمایش خون بدین احتمالش هس باردار باشین چون اگه منفی باشه هاله نمیوفته

لطف کردید نظر دادید عزیزم❤آخه بعضیا میگن بارها بعد دوساعت هاله افتاده منفی بوده بعضیا میگن امکان داره هاله بیفته اگر منفی باشه،واینکه الان خط خشک شدنش نیست قشنگ خط هستش