2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم اشتباهه⁉

98 بازدید | 8 پست

من دوران راهنمایی یه دوستی داشتم که خیلیی شخصیت متعادلی داشت، چه تو درس و تفریح و چه روابطش با آدما، واقعاا عاشق شخصیتشم، الانم در ارتباطیم ولی رشته و مدرسمون متفاوته

تایمی که باهم بودیم خیلییی پیشرفت کردم و خیلی چیزا ازش یادگرفتم چون ناخوداگاه تحت تاثیرش قرار میگرفتم، امسال میرم دوازدهم، الان حس میکنم تو جو دبیرستان یکم بخاطر دوستام از اون شخصیت پرتلاشم دور شدم و میخوام سعی کنم دوباره اون دوستمو الگوی خودم قرار بدم (نه در همه ی جوانب)

اینکه کارای درست بقیه رو الگو قرار بدیم و سعی کنیم شبیه اونا رفتار کنیم اشتباهه به نظرتون؟ و اینکه چجوری برگردم به اون ورژن تلاشگرم؟ قبلا فقط برای 20 میخوندم و 20 میشدم الانم معدلم 19.5عه ولی میدونم توانایی بهترش و دارم و مهم تر از همه اینکه نهایی خیلی خیلی تو ایندم تاثیر داره؛ اما نمیتونم مثل قبل تلاش کنم، ذهنیتمو چجوری مثل قبل کنم؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨

دوست خداییش خیلی خیلی تاثیر داره مدیریتشون نکنی کلا یه آدم دیگه میشی برحسب تجربه

دوستای دبیرستانم اکثرشون تو دبستان باهم بودیم و رابطمون به بالای 10 سال میرسه، دلمم نمیخواد قطع رابطه کنم چون بعضیاشون واقعاا آدمای خوبی ان حتی اگه به درس اهمیت ندن زیاد، چیکار کنم امسال کمتر تحت تاثیرشون قرار بگیرمم

اللهم عجل لولیک الفرج✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تلاش کن وشما گفتی میدونی تلاش کنی حله 

ببین خودت هم تجربه کردی وقتی تو جمع درمورد پسر صحبت بشه ،خب ناخداگاه آدم دنبال اینه یه تجربه هم من بگم 

تو جمع حرف درس و نمره اس ،آدم دنبالشه حرفی برای زدن داشته باشه 

تو جمع پی خوش گذرونی باشه ،آدم هم چیزای جدید یاد میگیره ،هم جاهای جدید 

وقتی پیگیر باشی ،چیزای جدید میبینی

انشاءا... موفق باشی 

دوستای دبیرستانم اکثرشون تو دبستان باهم بودیم و رابطمون به بالای 10 سال میرسه، دلمم نمیخواد قطع رابط ...

والا من به شخصه با هرکی بودم ازش تاثیر گرفتم برا همین رو تیپ شخصیتی دوربریام خیلی حساسم. باید اولویتتو مشخص کنی اینکه الان مهمترین چیز برات چیه و براساس اون روابطتو تغییر بدی یا بذاری همینجوری بمونه

والا من به شخصه با هرکی بودم ازش تاثیر گرفتم برا همین رو تیپ شخصیتی دوربریام خیلی حساسم. باید اولویت ...

آره واقعا خیلی تاثیر داره

مرسیی

اللهم عجل لولیک الفرج✨