2777
2789
عنوان

متخصصان بیبی چک یه لحظه لطفا😅

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 27 پست
لطف کردید نظر دادید عزیزم❤آخه بعضیا میگن بارها بعد دوساعت هاله افتاده منفی بوده بعضیا میگن امکان دار ...

انشاللهـ که باردارین 

واسه اطمینان ازمایش خون بدین

من سر هر دو بارداریم لکه بینی داشتم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف کردید نظر دادید عزیزم❤آخه بعضیا میگن بارها بعد دوساعت هاله افتاده منفی بوده بعضیا میگن امکان دار ...

♥♥♥

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
انشاللهـ که باردارین  واسه اطمینان ازمایش خون بدین من سر هر دو بارداریم لکه بینی داشتم

میگم خودمو یه وقت مسخره نکنم😅بعدم از طرفی میگم هرچی دیرتر بفهمم بدتره

گلم از شیوه های خودکشی از کدوم ها اطلاع داری؟😐

بله چطور؟ خودکشی چرا!؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان 
میگم خودمو یه وقت مسخره نکنم😅بعدم از طرفی میگم هرچی دیرتر بفهمم بدتره

هر چی خیر و صلاحهـ همون بشه.  عزیزم ولی بدونین بهتره 

اگر باردار باشم شوخی میکنم😅

😂😂😂عزیزم بچه نعمته خدارو قربون برم که نعمت داد به منم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان 
ممنونم عزیزم فقط ۳روز حالت تهوع هم اضافه شده و کلافم کرده

انشالله بهتر بشین 🌹🌹

😂😂😂عزیزم بچه نعمته خدارو قربون برم که نعمت داد به منم

خداروشکر،قربون خدا برم،من اصلا اعتقادی به تنبلی تخمدان و این چیزا ندارم که دکترا میگن،من سر پسر اولمم گفتن تنبلی شدید دارم و دکتر گفت اصلا ببینم تو حامله میشی؟😑بدون اینکه دارو بخورم خدا لطف کرد و ماه۴اقدام باردار شدم.خدا بخواد بده میده،اما من گرمی و درمان گیاهی تقریبا انجام دادم و کارهای دینی و دعاو اینهارم همینطور.

خداروشکر،قربون خدا برم،من اصلا اعتقادی به تنبلی تخمدان و این چیزا ندارم که دکترا میگن،من سر پسر اولم ...

تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته و بذری تو زمین جوانه نمیزنه گلم خدا برات خواسته