2777
2789
عنوان

به نظرتون من عجیبم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تمام زندگی شما خلاصه میشه توی نگهداری حیوون خونگی؟ توی مسائل دیگه چطوری رفتار میکنن عزیزم؟

اوایل زیادی احساساتی بودم ولی الان روی خودم کار میکنم که انقدر وابسته هرچیزی نشم 

شد شد ، نشدم که عادت دارم =)
اوایل زیادی احساساتی بودم ولی الان روی خودم کار میکنم که انقدر وابسته هرچیزی نشم 

👌🏻👌🏻👌🏻

کسی که این فکرو داشته باشه انسان موفقی میشه⚘

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عجیب که نه، عجیب نیستی. ولی یه خلا داری. اون که یه پرنده بود، ولی با این حساب، اگر بعدا وارد رابطه ع ...

اوهوم میدونم واسه همین میترسم کلا وارد رابطه بشم😕

خرگوشتم نداری؟

اول میخواستم بگیرم خییلی مصمم بودم ولی چون خانوادم خرافاتی تشریف دارن میگفتن خرگوش نحسه و این حرفای چرت و پرت کلا خورد تو ذوقم و نمیتونم بگیرم😒

اول میخواستم بگیرم خییلی مصمم بودم ولی چون خانوادم خرافاتی تشریف دارن میگفتن خرگوش نحسه و این حرفای ...

آها ای بابا چه بد شد پس اینطوری

ﮔﻔﺖ ﺍﻧﺪﻭﻫﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﺮﮔﻬﺎ ﺑﺴﭙﺎﺭ ﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ می ریزند ﺳﭙﺮﺩﻡ ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.