اوایل کرونا خانوادم مجبورم کردن مرغ عشقمو که جونم به جونش وابسته بود رو بفروشم (میترسیدن کرونا ازون منتقل بشه) بعد اسیب شدید روحی خوردم و کسی درکم نکرد و دلتنگیم منجر به افسردگیم شد و هر روز با اینکه دوسال گذشته دارم بدتر میشم
گاهی اوقات فکر میکنم شاید من خیلی عجیبم که انقدر یک پرنده رو دوست داشتم و دارم و از خودم لجم میگیره انقدر با بقیه متفاوتم😐
{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حیوان خونگی که نباید وابستگی بیاره، همه حیوونا زود میمیرن، فکر کن مرده بود باید افسرده میشدی؟
اونم بعد از دوسال زیاد بشه!!!؟
به خودت مسلط باش گلم
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خوشحالم تنها نیستم چون همه فک میکنن من دیوونم از بس به دوست داشتنم ادامه میدم
هوم
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
هیچی عجیب نیست. ولی حتی اگه دور از جون اعضای خانوادت هم فوت شده بودن بعد یه سال واقن باید فراموش بشه و ب زندگی عادی ادامه بدی چه برسه به دو سال و حالا چه برسه به یه پرنده. بنظرم شما مشکلات دیگه ای از درون داری که پرنده رو بهونه کردی