2777
2789
عنوان

ازخاستگار دوسال پیشم خواستگاری کردم.....ب راهنماییتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 27 پست
دو سال پیش با خونوادش اومد خواستگاریت یا نه خودش پیشنهاد داد ؟

با خونواده چهار جلسه اومدن 

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1اصلا شما در ازدواج واقعا باید منطق و معقول جواب بدی و اسیر تصمیم گیری در احساسات نشی

بالاخره صحبت یه عمر زندگی و سرنوشت هستش

سعی کنید با ظرافت و دقت عمل بیشتر و با مشورت با افراد خیرخواه و آگاه و فهیم و اگر لازم شد با مشاور کاربلد حاذق همواره در مشورت باشید.

1اصلا شما در ازدواج واقعا باید منطق و معقول جواب بدی و اسیر تصمیم گیری در احساسات نشی بالاخره صحبت ...

حتمن!

ممنون بابت راهنماییتون

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
خب چرا تنها نرفتی باهاش نمیشه همه جا خانواده باشه

خانواده ام اجازه نمیدن سنتی هستن میگن کسی حرفی داره میتونه خونه قرار بزاره یا بهتر از هر چیز مشاوره هست.میگن دخترمون آبرمونو از سر راه نیاورده که بیرون با پسری بگرده نامحرم.بعدشم معلوم نیس بیاد بگیره یا نه

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....
ااون دو سال پیش بود حالا ممکنه دیگه ملاکش نباشه و کسانی دیگه توی زندگیش آمده باشن کلا بی محلش کن و ا ...

👌

خانواده ام اجازه نمیدن سنتی هستن میگن کسی حرفی داره میتونه خونه قرار بزاره یا بهتر از هر چیز مشاوره ...

خب به نظرم یکم زیادی حساسین‌ بالاخره بعد چند جلسه آشنایی با خانواده لازمه برین بیرون دوتایی 

خب به نظرم یکم زیادی حساسین‌ بالاخره بعد چند جلسه آشنایی با خانواده لازمه برین بیرون دوتایی 

خب اجازه نمیدین افکارشون مثل قدیمه که پسر یه بار که دید باید بیاد خاستگاری رسمی.اینجوری تمام فرصت هامو از دست دادم .ولی دیگه تابع قوانین اونام

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....

هیچوقت نقدو ول نکن نسیه رو بچسب😁😅

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
خب اجازه نمیدین افکارشون مثل قدیمه که پسر یه بار که دید باید بیاد خاستگاری رسمی.اینجوری تمام فرصت ها ...

عزیزم خیلی خوبه ک حرف خونواده برات مهمه ایشالاینفر میاد ک هم خودت دوسش داشته باشی هم طبق ملاک های خونوادت رفتار کنه