2777
2789

فالوش کردم (آخه الان بنظرم آدم معقولی هست)خودش هی ریپلای میزدوسعی داشت سر صحبتو باز کنه آخرشم شماره داد!منم گفتم ک اهل دوستی والکی حرف زدن با غریبه ها نیستم قبلن قصد ازدواج نداشتم ولی الان ک دارم بنظرم شما ملاک های منو دارید اگه موافق باشیدچن روزجدی حرف بزنیم باهم اگه تایید کردیم همدیگرو رابطمون رسمی بشه.... اونم گفت اگه خدا قسمت کنه خدمت میرسیم،😅ولی در مورد حرف زدن از آینده و اینا چیزی نگفت ویه هفته استوری هامو ریپ نزد  خلاصه یه مدت بعد باز جواب استوری هام رو داد ویبار عکس خواست ک ندادم! بعد اون تو کلوز فرندیه استوری تقریبا عاشقانه گذاشتم براش ولی چیزی نگفت منم بعد اون چیزی نذاشتم دیگه 

پ ن:فقط با ریپ زدن حرف میزد وخودش پیام نمی‌داد

الان یه خواستگار دیگه دارم خانواده تاییدش میکنن ولی من نمیپسندمش!

حالا بنظرتون داره سرکارم می‌ذاره یان واین که منتظرش بمونم یا پا رو دلم بذارم منطقی تصمیم بگیرم و ب خاستگارم جواب مثبت بدم؟!

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

سرکاری

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پسرا اطمینانی نیست نقد و بچسب نسیه رو ول کن.حتی من خودم سال پیش خاستگار داشتم حتی با مادارمون بیرون قرار گذاشتم اینا بعد 9ماه حرف زدن گفت تنها بیا بیرون باهم بگردیم منم گفتم نه اصلا نمیتونم باید خانوادگی اشنا بشیم اینا که سر این موضوع گذاشت و رفت.....

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....

خواستگار   دیگه ؟ 

الان ایشون رو خواستگار حساب کردی که بین ایشون و یکی دیگه دودلی ؟ 

خواستگار کسی هست که با خانواده و رسما گل و شیرینی میگیره میاد خونه ات شرایط ازدواج رو با بزرگترها مطرح میکنه 

این آقا چی بوده و چکارها کرده فراموش کن . الان کیه ؟ یک مورد چتی . همین.   جدی نگیر 

بخواد میاد 

با خاستگاری ازش پروندیش چون پسرا از پیش قدم شدن دخترا خوششون نمیاد 

🤦🤦ن که خیلی رو پاکی و اینا حساس بود خاستم خوبش کنم گند زدم😂

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
به پسرا اطمینانی نیست نقد و بچسب نسیه رو ول کن.حتی من خودم سال پیش خاستگار داشتم حتی با مادارمون بیر ...

😑😑

🤦🤦ن که خیلی رو پاکی و اینا حساس بود خاستم خوبش کنم گند زدم😂

این پسر رو بی خیال خودتو کوچیکش نکن حالا میره همه حا میگه دختر دنبالمه ومنم که  محل نمیزارم.میخواست میگفت باشه بیا بریم بیرون وچی شد که نظرت عوض شد 

این خاستگارم اگر دلت باهاش نیست جواب منفی بده 

چون تا دلت باهاش یوی نشه نه خودت احساس خوبی خواهی داشت نه میزاری اون بنده خدا زندگی خوبی داشته باشه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
خواستگار   دیگه ؟  الان ایشون رو خواستگار حساب کردی که بین ایشون و یکی دیگه دودلی ؟  ...

😫آخه شرایط یکم قاطی پاتیه خونواده فشار میارن برا ازدواج منم سخت میتونم چیزی ک دوست نداشته باشم و تحمل کنم مجبوری گفتم شاید این بهتر از خواستگار الآنم باشه

این پسر رو بی خیال خودتو کوچیکش نکن حالا میره همه حا میگه دختر دنبالمه ومنم که  محل نمیزارم.میخ ...

👌همین کارو میکنم اگه زورم نکنن ب ازدواج....