2777
2789

بچه ها دارم دیونه میشممممم سال دئممه ک کنکور میخوام بدم چون تو رابطه بودم گو شد ب وقتم جمعه هفته اینده کنکور دارم ولی منه بی عرضه بخاطر ی پسر روزامو نابود کردم اما این یکماهی ک جدا شدیم بخاطر عذاب وجدان شدید نخوندم دارم ذوب میشم از عذاب وجدان و استرس کاشکی بمیرم کاشکییی من ک هدفم دکتر شدن بود تبدیل شدم ب ی تیک گوشته افسرده منم ارزوم بود دندانپزشک شدن بچه ها میشه باهام ح بزنین دارم دیونه میشم

مغرور تر ازشیطان مهربانترازانسان  

عزیزم فدا سرت تو که چیزی برا از دست دادن نداری 

و اینکه هم کات کردی وهم میدونی باید بخونی 

برا سال بعد بخون از روز بعد کنکور مطمئن باش میتونی 🤍🌱

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

ای بابا عزیزم بیخیال اینهمه استرس و عذاب وجدان و فشار روانی برا چی آخه یه کنکوره دیگه نشد نهایتا برا سال بعد میخونی ارزششو داره یه سال دیگه عقب بیوفتی اما موفق بشی و به اهدافت برسی

اونم تجربه شد اصصصلا خودتو سرزنش نکن واسه خیلیا پیش میاد اینچیزا عادیه از این به بعدتو بساز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگیم؟

همه ازین خل بازیا داشتیم اما در زمان های مختلف زندگیمون 

ناراحت نباش دیگه کاریه که شده

حالا از صدسالی که زنده ایی ۲سالش پر یه سال دیگه نهایتش می مونی میخونی

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

بااین روحیه خودت روعذاب میدی عزیزم..

کنکورم یه بخشی اززندگیه ولی همه چیز نیست..بروسر جلسه کنکور هرچی بلدی تست بزن.. نتیجه دلخواهت نشد سال دیگه..توکل کن به خدا...

ای بابا عزیزم بیخیال اینهمه استرس و عذاب وجدان و فشار روانی برا چی آخه یه کنکوره دیگه نشد نهایتا برا ...

من میمیرم ی سال دیگ هم تو خونه باشم خداشاهده افسردگی گرفتم

همیشه کابوسم بود سه سال پشت بودن    

هیچ اشکال نداره عوضش رشته ای که دوس داری قبول میشی 

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
چی بگیم؟ همه ازین خل بازیا داشتیم اما در زمان های مختلف زندگیمون  ناراحت نباش دیگه کاریه که ش ...

دیگ بمیرمم تو رابطه نمیرم تجربه اولم بود بچگی کردم