2777
2789
منم شنواییم خیلی خوبه به خاطر همین هیچ وقت تو خواب آرامش ندارم

تو سعی کن مدیتیشن کنی!تو ذهنت هی بگو من صداها رو به فا.ل خوب میگیرم!و بزودی تموم میشن!

ممکنه کمی از چشم سومت فعال باشه!سرهمین شب که میشه و لایه بین دنیای زنده ها و دنیای بعد عرفانی نازک میشه صداهای عجیب غریب میشنوی!من اینقدر تجربش دارم که نگم واست 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تدد دو امد تو ذهنم تا دوماه دیگ...میمونه برات... حدس زدم جنستیشم پسره

سلام ابجی پسر هستم

ببخشید تجربی هستم فرهنگیان اسمم میاد یا  یا چیز دیگه ای قبول میشم کنکور؟ چی

جنسیت مذکر .لطفا اگر مشکلی با جنسیت بنده دارید ریپلای نکنید حوصله بحث ندارم سر این موضوع مرسی از درکتون.هم عقلم میرسه هم شعور دارم وارد تایپکای بارداری و خصوصی زنان نشم.ج
حس خوبی نسبت بهت داره.... سختی امد تو ذهتم به نظرم مسیر سختی پیش رو داری اما میرسین بهم

عه😐

یه دوست صمیمی داشتم از این شهر رفته بنظزت حسش بهم چیه؟ دلتنگم میشه؟

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)
ببه میرسی به عشقت... 

عزیزم میشه بگی حسش به من چیه و دلیل رفتاراش؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️