2777
2789
دوباره بپرس.... ندیدم پیامتو

بهت تو تاپیک خودم گفتم حس پسره چیه بهم گفتی بهت فکر میکنه و دو دله، منم ازت پرسیدم راجبم چی فکر میکنه؟ و راجع به چی دو دله؟ اینکه بهم پیشنهاد بده؟ بهم اخرسرپیشنهاد میده یانه؟

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم . میتونی درک کنی الان تو چه شرایط روحیم؟

استرس زیاد واسه کاری که باید چندروز دیگه انجام بدی!حالا میتونه درسی باشه شغلی باشه یا اصلا راجب خودت باشه!یا راجب خانوادت!اینقدر ذهنت درهمه که خودتم توش گمی!مثل یه نخ تو ذهنتی که اینقدر مشغله ذهنی داری اگر بکشنت مثل کاموا گره میخوری😂

بهت تو تاپیک خودم گفتم حس پسره چیه بهم گفتی بهت فکر میکنه و دو دله، منم ازت پرسیدم راجبم چی فکر میکن ...

حس خوبی نسبت بهت داره.... سختی امد تو ذهتم به نظرم مسیر سختی پیش رو داری اما میرسین بهم

فال منو نگفتی 🥺

جواب دادم بعضیاشا عزیزم خیلیا بهم گفتن خیلی شلوغ شد دیگه نتونستم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
منم بچگی خیلی حس شنواییم خوب بود درست مث خودت بودم ولی بزرگ شدم از بین رفت کامل اما بیشتر خوابام تعب ...

سعی کن اگر خوابی دیدی که مطمئن بودی تعبیرش بده به هیچکس نگی!هیچ کمکی نمیکنه بگی هیچ!بلکه باعث میشی زودتر اتفاق بیوفته!

راجب همین خانمی حرف میزنی که تو تاپیک قبل بهت گفتم؟یا یکی دیگست این

نمیدونم سوال کرده بودم ازت یا نه

ولی فکر نمیکنم

در هر حال بهم بگو چه نیت یا هدفی داره

یا از فضولیشه

اخه خیلی پیگیرمه ومن اصلا نمیفهمم چرا

گاهی فکر میکنم  رازمو میدونه 

بنظرت میدونه یا حدس میزنه یا چی اخه🤕🤕