2777
2789
اشباع شدن بحثش جداس ، چند تا از شغل ها تا چند سال آینده کلا نابود می شن و اون رشته هایی هم که دارن ا ...

میشه شغل هایی که در معرض ازبین رفتن هستند رو مثال بزنید وبالعکس شغلایی که در اینده رشد بیشتری پیدا میکنند

میشه شغل هایی که در معرض ازبین رفتن هستند رو مثال بزنید وبالعکس شغلایی که در اینده رشد بیشتری پیدا م ...

گوینده رادیو و تلویزیون

آتلیه عکاسی

ساخت و فروش جواهرات

بنگاه املاکی

کارمندان انتشارات و چاپخانه‌ها

رانندگان

معامله‌گران سهام

بازاریاب تلفنی

کارکنان بانک

آژانس‌های مسافرتی

پیشخدمت

حسابداران و دفترداران مالیاتی 

جراح 

این ها چند تا مثال بودن که درمعرض نابود شدن هستن خیلی زیاده این ها به ذهنم رسید 

😁❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوینده رادیو و تلویزیون آتلیه عکاسی ساخت و فروش جواهرات بنگاه املاکی کارمندان ان ...

نظرتون راجب بازارهای مالی و رمز ارزها وارزدیحیتال چیه البته به شرط کسب مهارت

قطعا بدرد میخوره ممنون از نظراتتون نظرتون راجب رشته اقتصاد چیه؟

رشته اقتصاد تو کشور ما هنوز به اندازه کافی رشد نکرده ولی احتمال اینکه تو چند سال آینده پیشرفت کنه زیاده ولی کلا 

چون هنوز تو کشور ما جا نیفتاده فردی که وارد این رشته 

میشه باید تلاش خوبی داشته باشه تا استخدام بشه به 

قولی باید سماجت به خرج بده ولی خب این ها همش 

احتمالات و آینده رو نمیشه دقیق پیش بینی کرد

😁❤️

رشته اقتصاد تو کشور ما هنوز به اندازه کافی رشد نکرده ولی احتمال اینکه تو چند سال آینده پیشرفت کنه زی ...

من امسال میخام انتخاب رشته انجام بدم رشتهم انسانی بوده به جز فرهنگیان بنظرتون چه رشتهایی خوبه وجای پیشرفت داره؟ ازتون راهنمایی میخام علاقم تقریبا به شاخهای رشته انسانی یکسان اینوگفتم که بدون در نظر گرفتن علاقم نظرتون رو بگید

من امسال میخام انتخاب رشته انجام بدم رشتهم انسانی بوده به جز فرهنگیان بنظرتون چه رشتهایی خوبه وجای پ ...

من دقیق نمی تونم بگم کدوم شغل چون این ها همه احتمالات اما شغلی که احتیاج به خلاقیت و هنر داره کمتر در معرض نابودی  یا شغل هایی که با مردم ارتباط زیادی دارن مثلا یه رشته مثل روانشناسی نمی تونه ربات جایگزینش بشه چون این رشته احتیاج به همدردی و درک کردن داره 

و اینکه تک بعدی و تک شغله نباشی و در کنار دانشگاه رفتن سعی کنی مهارت های مختلفی یادبگیری و خلاق باشی مثلا کسی که اومد اسنپ طراحی کرد آدم خلاقی بوده ک باعث شد بازار کار راننده آژانس ها کمتر بشه

😁❤️

من امسال میخام انتخاب رشته انجام بدم رشتهم انسانی بوده به جز فرهنگیان بنظرتون چه رشتهایی خوبه وجای پ ...

الان مثلا سمساری اطرافمون دیگه خیلی کم می بینیم و بدون اینکه بفهمیم نابود شد چون برنامه هایی مثل دیوار و شیپور اومد

😁❤️

من دقیق نمی تونم بگم کدوم شغل چون این ها همه احتمالات اما شغلی که احتیاج به خلاقیت و هنر داره کمتر د ...

کاملا نظراتت درسته عزیزم مرسی که وقت گذاشتید

شما دانشجو هستید ؟

الان مثلا سمساری اطرافمون دیگه خیلی کم می بینیم و بدون اینکه بفهمیم نابود شد چون برنامه هایی مثل دیو ...

ااره مثالهایی خیلی خوبی زدی حس میکنم لامپای ذهنم روشن شد

کاملا نظراتت درسته عزیزم مرسی که وقت گذاشتید شما دانشجو هستید ؟

خواهش می کنم❤ 

نه منم لنگه خودتم🤣 کلا من قبل انتخاب رشته دبیرستان خیلی خیلی تحقیق کردم و از مشاور کمک گرفتم و کتاب های مختلف خوندم تا راه درست انتخاب کنم

😁❤️