2777
2789
اگه مهارت منظورت آرایشگری که طبق پیش بینی ها نهایت تا ۱۰ سال دیگه دوام بیاره چون کم کم ربات ها دارن ...

الان دیگه تمام کارا دارن اشباع میشن. و تقریبا تمام رشته ها و شغل ها.آرایشگری و ناخن کاریم خیلی زیاد شده.کسی موفق میشه که خاص باشه به نطرم و متفاوت عمل کنه

هر رشته ای؟

رشته پدر و مادر دار دیگه.

رشتع های مهندسی حالا هر چی

پرستاری پیراپزشکی پزشکی

بعضی رشته های فنی.

یا رشته های پایین تر هم اگه معدل و رتبه ت خوب باشه مدرک بالای زبانم داشته باشی احتمالش زیاده

تورو سننه قربونت برم!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه مهارت فقط آرایشگریه ؟ من از آرایشگری بدم میاد  خودم دوست دارم ادیت فیلم و مهارت های کامپیو ...

من مثال زدم کلا منظورم اینکه تا چند سال آینده تحصیلات خیلی مهم میشه اگه مهارت داشته باشی ولی مدرک نه سخت میشه تو یه شرکت خوب استخدام شد

😁❤️

مهاجرت شرایط میخاد ومهمتراز همه بودجه کافی

و نکته مهم تر علت میخواد من فکر میکنم کارهایی که می‌خوام انجام بدم تو ایرانم شرایطش هست گرچه با مهاجرت موافقم ولی مهاجرت سخته خیلیییی و اینکه دوست دارم برای همزبون های خودم مفید باشم

خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن💕.              الهم عجل لولیک فرج🤲
من مثال زدم کلا منظورم اینکه تا چند سال آینده تحصیلات خیلی مهم میشه اگه مهارت داشته باشی ولی مدرک نه ...

قطعا همین طوره

خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن💕.              الهم عجل لولیک فرج🤲
الان دیگه تمام کارا دارن اشباع میشن. و تقریبا تمام رشته ها و شغل ها.آرایشگری و ناخن کاریم خیلی زیاد ...

اشباع شدن بحثش جداس ، چند تا از شغل ها تا چند سال آینده کلا نابود می شن و اون رشته هایی هم که دارن اشباع می شن کسی درنهایت موفق میشه که واقعا تو اون کار استعداد داشته باشه 

😁❤️

چرا همه میگن درس بخون منم ۱۹ سالمه از هر کی بزرگتر از خودمه اینو میگه بهم منم میخونم فقط میخوام دلیل ...

چون تو آینده همه چی بهش بستگی داره

من درسم خوب بود سال اخر خراب کردم

با ۲۵ سال سن، نه پشیمونم چرا هنوز مجردم نه پشیمونم بابت هیچ چیز دیگه

فقط اگه یکم بیشتر خونده بودم الان موقعیتم خیلی بالاتر این بود

اینو کسی متوجه میشه که با اون سطح بالاها رفت و آمد کنه از نزدیک ببینه زندگیشونو وگرنه سرش گرم روزمرگی بشه نمیفهمه اینا رو

رشته خوب و دانشگاه تاپ مسیر شغل، ادامه تحصیل، ازدواج، موقعیت فعلی و آینده خودت و خانوادت، جایگاهت تو اجتماع و حتی شاید مهاجرتتو خیلی خیلی هموارتر میکنه

اینکه غیرمستقیم چقدر روی شخصیتت تاثیر میذاره بماند...

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
اگه مهارت منظورت آرایشگری که طبق پیش بینی ها نهایت تا ۱۰ سال دیگه دوام بیاره چون کم کم ربات ها دارن ...

ببظرتون چه رشته هایی اینده ی خوبی دارن جدای از رشتهای پزشکی

عزیزم به ضد مردا زیاد توجه نکن اگه خواستگار خوب اومدو علاقه داشتی به ازدواج فک کن  اگر نه مستقل باش نمیگم خیلی شغله خاصی یه شغل معمولي با درامد کم شروع کن

درستو بخون اگه کنکوری هستی خیلی خودتو براش نکش دانشگاه‌ ازادم هست مگه همه باید برن دولتی

رو اخلاقت کار کن مثلا الان که اکثره جوناا پرخاشگرن سعی کن رو این موارد کار کنی 

یه هنره کوچولویی یاد بگیر  خوبه برات

سعی کن دوره دوست و رفیق خط بکشی اگه  واقعا خوبن بمون اگر نه کات کن که هر چی ضربس و این به اصطلاح دوستا میزنن 

موررددد اخرو حتما توجه کن چون خودم و خیلیا ضربه زیاد خوردن میگم

رشته پدر و مادر دار دیگه. رشتع های مهندسی حالا هر چی پرستاری پیراپزشکی پزشکی بعضی رشته های فنی. ...

من میشناسم چندنفرو

دندون و پزشکی تهرانن زبانشونم عالیییی

زرنگم هستن

ولی هیچ کدوم مهاجرت نکردن میگن پزشکی و دندون مناسب مهاجرت نیس

راست و دروغشو نمیدونم از خودشون شنیدم

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
انشا...شما هم موفق میشین سنی ندارین هنوزم.

ممنونم عزیزم

منم با امید زندم واسم دعا کن بتونم جبرانش کنم😄

تو هم موفق میشی عزیزم مطمئنم😍

ببظرتون چه رشته هایی اینده ی خوبی دارن جدای از رشتهای پزشکی

دنیا داره می ره سمت رباتیک و نانو فناوری و کسب کار اینترنتی خیلی داره رونق پیدا می کنه و یاد گرفتن طراحی سایت هم درآمد خوبی داره  

یاد یه داستانی افتادم که نمی دونم تو کدوم کشور طلا زیاد بوده و مردم پی این میرن که طلا پیدا کنن این وسط یه آدم فقیری با خودش فکر می کنه این ها که دارن دنبال طلا می گردن به چه چیزی نیاز دارن؟ به بیل و کلنگ و شروع می کنه به فروختن بیل و کلنگ و درنهایت پولدار میشه  

خیلی ها تو این کرونا شرایط سخت و تبدیل به فرصت کردن و از خونه موندن مردم استفاده کردن و آنلاین شاپ زدن این ها رو گفتم که بدونی وقتی بقیه خوابن تو باید هوشیار باشی تنها تلاش مهم نیست زرنگ بودن هم هست

😁❤️