2777
2789
عنوان

همونیم ک اومده بودم قهر خونه بابام میخوام طلاق بگیرم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه رو میره قسطی میکنه ب درد من نمیخوره همین الانشم خودش و مادر و خواهرش میگن بخاطر پول میخواد جدا ...

اشکال نداره همونشم خوبه،اونا هم بزار هرچی میخان بگن،پس جوونی و عمر تو چی که پای پسرشون حروم شد

من اعصاب ندارم بچه ها شرمنده ولی من بودم میگفتم میرینم رو دستای مادرت به جا بوسه بعدش میرینم به هیکل ...

دقیقا .........به سر تا پای خودشو ننش باهم آشغالای بی بته

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مهریه رو میره قسطی میکنه ب درد من نمیخوره همین الانشم خودش و مادر و خواهرش میگن بخاطر پول میخواد جدا ...

عیب نداره هر قدر هم کم بگیر ازش.هر چی میخوان بگن کو ن شون میسوزه به خاطر همین میگن تا قرون آخر بگیر

خودت هم بگو برو طلاقمو بده چون اگه تو اول بری مهریه بهت تعلق نمیگیره اونم به خاطر همون میگه تو زودتر برو دنبال کارای طلاق

ببین عزیزم از من به نصیحت.سنت پایینه کم تجربه ای میدونم.حالا ک خانواده ت پشتتن کوتاه نیا بگو باشه طلاق بهش پیام نده محلش نزار.اگر ک بخادت ک خودش بلاخره میاد راضیت میکنه .اگرم نخاد ک بسلامت نگران چی هستی باور کن اگه ببینه مصمم هستی اگر بخادت کوتاه میاد نه مادر نه هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره.هیچوقت نه بهش پیام بده نه زنگش بزنی محلش نزار

وا دختر مردمو چرا اینجوری نصیحت میکنید ازدواج و طلاق بچه بازی که نیست بعضی چیزها با مدیریت و مهارت د ...

یعنی این زندگی برگشت هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

وا دختر مردمو چرا اینجوری نصیحت میکنید ازدواج و طلاق بچه بازی که نیست بعضی چیزها با مدیریت و مهارت د ...

اینجور که شوهر ایشون صحبت کرده هیچ انسان نرمالی صحبت نمیکنه مدیریت زمانی جواب میده طرف شعور داشته باشه وگرنه مگه چند سال قراره عمر کنه کنار ایشون زجر بکشه 

آقا هستم

عزیزم اینطور ک پیداس شوهرت زیادی بچه ننس و مطمئنم مادرش خواسته بری دستشو ببوسی و ب گ خوردن بیفتی . مهریت چقدره. بی محابا بذارش اجرا تا تهش برو بفهمن بیدی نیستی ب این بادا بلرزی

تموم میشه این درد ...  صبح میشه این شب ... صبر داشته باش🥲❤
عیب نداره هر قدر هم کم بگیر ازش.هر چی میخوان بگن کو ن شون میسوزه به خاطر همین میگن تا قرون آخر بگیر ...

از قانون خبر ندارید بنده خدارو اسیر میکنید؟ اگه طلاقش نده و عدم تمکین بگیره به راحتی میتونه زن بگیره زندگی کنه. به خاطر دوزار مهریه ایشون خودش اسیر کنه.