2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز جعفر طیار من باهاش چند تا حاجت گرفتم

پیشنهاد منم همین بود 

و اینکه تو نماز شب بخونیش و اشک هم حتما بریزید آخرش 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نه اصلا دو تا دورکعتیه جمعا بین 20 تا 30 دقیقه زمان میبره

میشه هروقت خوندی واسه منم دعا کنی 

حامله باشم و نی نی پسر باشه گلم 

دوتا دختر ناز دارم دوست دارم پسر دار هم بشم گلم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

اگه وقت داشتی کامل بگو چجوریهممنونماگه دفعه بعد خوندی برای رفع مشکل پدرم دعا کن بخیر پیش بره

تو مفاتیح هست دو تا دو رکعتی اولین نماز رکعت اولش حمد و عادیات دومی حمد و زلزال بعد نماز دوم اولش عصر اگر اشتباه نکنم دومی اش توخید بعد بعد حمد و سوره 15 بار ذکر تسبیحات اربعه میگی بعد که رکوع رفتی تو رکوع ده تا میگی بلند شدی از رکوع ده بار میگی میری سجده 10 بار میگی از سجده بلند شدی ده بار تو سجده دوم ده بار باز بلند شدی ده بار میگی همینجوری ادامه میدی بعد تو رکعت اخر تو اخرین سجده یه دعا داره که علما میگن بتونی تو سجده که حاجتت گفتی گریه هم بکنی یعنی حاجتت میگیری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
میشه هروقت خوندی واسه منم دعا کنی حامله باشم و نی نی پسر باشه گلم دوتا دختر ناز دارم دوست دارم پسر د ...

عزیزم من نمیدونم کی میخونم بعد تا اون موقع میدونم یادم نمیمونه ولی الان براتون دعا کردم انشالله حاجت روا شی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم من نمیدونم کی میخونم بعد تا اون موقع میدونم یادم نمیمونه ولی الان براتون دعا کردم انشالله حاجت ...

مرسی فدات شم انشالله حاجت روا بشی 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و دوری از گناهانه.

بسم الله الرحمان الرحیم.

خدا خیلی کریم و رحیمه و عاشق بنده هاشه و هیچکس از در خانه خدا نا امید و محروم برنمیگرده.

«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» بقره (2): 186.

هنگامی كه بندگانم درباره من از تو سؤال كنند، [پاسخش اين است ] كه من يقيناً نزديكم، دعای دعا كننده را چون مرا بخواند مستجاب میكنم.

اول برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنیم که با ظهور، همه حاجتها برآورده میشه و دنیامون هم بهشت میشه.

بعد برای حاجتهای شخصیمون دعا کنیم و در دعا کردن، دیگران رو بر خودمون مقدم بدونیم.

من ماه مبارک رمضان سال 402 یه کتاب خیلی عالی و بی نظیر درباره دعا خوندم که دو فصل داره:

با من تماس بگیرید!

مهدی خدامیان آرانی

فصل اول: چرا و چگونه دعا کنیم؟

فصل دوم: دعاهای مفید و مختصر

++

لینک تاپیک با من تماس بگیرید:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10830096/

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.