2777
2789

سلام..بچه ها من حدود دوماه پیش احساس کردم شوهرم تو اینستا باکسی در رابطه هس اونم گفت به خدا پسره و همکارمه و بماندددد که چه اتفاقایی افتاد و من شکم بیشتر میشد و اون مصر میگفت نه اشتباه میکنی حتی من خونه رو ترک کردم و بعد دوروز اومد دنبالم و.....من همچنان ته دلم باور نکردم اما اون هرکاری کرد که من باور کنم..منطورم اینه قبوا نکزد خیانته و من همچنان دلم باهاش صاف نیس...محبتش بهم صدبرابز شده،تنها جایی نمیره هرجا میخواد بره منم میبره و کلا خیلییی مهربون شده...اما من هرچندوقت ی بار فیلم یاد هندوستان میکنه و اوقات تلخی میکنم و میترسم خسته بشه و این موضوع براش عادی بشه...شماهایی که بخشیدید هی یاداوری میکنید؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال شو میدونم سخته منم خیانت دیدم ولی واکنش ب خیانت قلق خاصی داره واس هرکسی با شرایط متفاوت فرق داره 

مثلا واس کسی ک قصدش طلاقه خب گندکاری شوهرشو ب رو بیاره یا میدونه شوهرش ب غلط کردن میفته ولی بعضیا برعکس میشن شوهره بیشتر روش باز میشه بدتر میکنه 

ب خیانتش فک نکن فرسوده و شکاک میشی

یاد اوری نکن

و اینکه ب کسی ام در موردش نگو چون روش باز میشه و ترسش میزیزه و دریده میشه

مجبوری ک تحمل کنی و ب خودت یاد بدی ک یاداوری نکنی

ولی طوری ام رفتار کن ک بدونه سکوت و صبرت نشانه این نیست ک بهش اجازه میدی دوباره تکرارکنه

بجا قهر و جنگ یبار اینستاشو توو گوشیت نصب میکردی چک میکردی تا اطمینان حاصل کنی

نصب نکردم که اما اینستاشو چک میکردم مدام....به اون پیج پیام داده بود...دو سه تا کلیپ داریوش و اینجور چیزا...بعد دو سه روز پاک کرد...گفتم چرا پاک کردی و جنگ و دعوا...گفت ی وام گرفتم سع تومن...برا پرداختش کم داشتم به این پیام دادپ برام بریزه چون نمیخواستم تو بفهمی پاک کردم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
خو چرا گوشیشو چک نمیکنی

میکنم دائم....تا الان چیز خاصی تو این ده سال ندیدم...حز همین مورد...مطمئنم چیزی هم بودا باشه در حد چت بوده

هههی مگه میشه از تهه دل بخشید فقط سعی میکنی فراموش کنی تازه اگه بتونی😔بعداز3سال روزی نیست یادش نیفتم!یهو عصبی میشم انگار آب داغ میریزن رو سرم

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍