2777
2789

سسلام

ما چند وقته بد خوردیم به بی پولی ، چند ماه بود گوشت قرمز توی خونه نداشتیم!!!! 

پدر شوهرم چند روز پیش دلش برای ما سوخت ، ۱ میلیون بهمون پول داد . این پول صد تا جا داشت که بره برای بدهی . دوتا دست داشتم ، چند تا دیگه قرض کردم نگهش داشتم دیروز رفتیم گوشت خریدیم برای خونه.

یعنی فکر نکنم برای ۱ ماهمون برسه 😔😔😔

خانواده همسرم اصلا خونه هم نمیرن ، سالی ۱ الی ۲ بار همگی جمع میشن میرن خونه یکی اونم اگر دعوت کنه . دقیقا ۱ بار برای عید میرن ، ۱ بار برای ماه رمضون افطاری . فقط هر هفته جمع میشن خونه باباشون .

امسال ما نتونستیم دعوتشون کنیم خونمون . چون واقعا نداشتیم خرجشونو بدیم . نزدیک به ۱۱ نفرن . همشون عشققققق گوشت . یعنی گوشت کم باشه توی غذا داد و بیداد راه میندازن . خیلی میخورن . بابا منم نداشتم .

حالا امروز همسرم میگه خانوادمو برای هفته دیگه میخوام دعوت کنم . بهش میگم اقا پول نداریم . میگه گوشت هست . میگم بابا گوشت نمیرسه همه اینا رو باید بپزیم . 

خواهر شوهرم برای همون تعداد ادم ۴ کیلو گوشت میریزه  ! کم هم میاد گاهی اوقات ...

هی میگه دلتو بزرگ کن خدا هم بهت بده . فکر گوشت رو نکن . 

میگم وقتی مهم نیست که من داشته باشم.

میگه امسال ۲ بار رفتی خونشون غذا خوردی ، یه غذا نمیخوای بهشون بدی ؟ میگم پول نداریم ، اونا از سر و گردنشون پول میریزه .

باز حرف خودشو میزنه ... نمیدونم چیکارش کنم😔😔😔

حق با شماست

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.