2777
2789

سلام

یکی از فالوورای قدیمیم

که در حد احوالپرسی باهاشون هر از گاهی صحبت میکردم متوجه شدم مسئول امور مالی یه شرکت دولتی خیلی معتبر هستن

به اصرار خودشون میگن میخام واست وام بگیرم ضامن هم خودش میشه

میگن فقط کپی کارت ملی و شناسنامه رو واسم عکس بگیر بفرست

ولی میترسم بخاد از مدارکم سواستفاده کنه

بنظرتون نگرانیم درسته یا بیخودی نگرانم؟؟؟ 

نمیدونم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور نکن

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

میتونی حضوری بری و شرایطو ببینی . شاید اینجور بشه راحت تر اطمینان کرد 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
میشه توضیح بدین یعنی چی؟ 

یعنی پول رو با روشهای قانونی از حساب دولت خارج میکنن و دیگه برنمیگردونن اسم شما میمونه اون وسط 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
یعنی پول رو با روشهای قانونی از حساب دولت خارج میکنن و دیگه برنمیگردونن اسم شما میمونه اون وسط 

یه جورایی پول نا مشروع رو قانونی وارد چرخه مالی میکنن و از واسطه استفاده میکنن احتمالا اون واسطه شمایید که وام میگیرید 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چه وحشتناکه

در مورد آشنای شما نمیدونم واقعا همین باشه ولی میکی تو یه شرکت معتبر مالی هست و با اصرار خودش میخواد وام بده گفتم شاید همینه