2777
2789

من مامانم قلبش را عمل کرده بود میخورد یه مدت نبود دکتر براش جایگزین نوشت.قرص خوبی بود عوارض خاصی روی مادرم نداشت اگه خدای نکرده وارفارین بخای بخوری چی میگی.کل زندگیت مختل میشه با همه چی تداخل داره وارفازین

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشک نوشته براتون؟ اگ‌پزشک نوشته مشکل دارید مراجعه کنید قرص دیگ بده

اره. متخصص نوشته.  

کلا همه قرص ها یک هفته تا دو هفته خوبه بعدش دوباره از اول.  

اولش پرانول بود نشد بعدش کنکور بعدش الان متورال. اینم باز داره اثرش کم میشه.   

من مامانم قلبش را عمل کرده بود میخورد یه مدت نبود دکتر براش جایگزین نوشت.قرص خوبی بود عوارض خاصی روی ...

این دارو برای من خیلی عوارض داشته. 

از آلرژی و سرفه و تنگی نفس بگیر تا توهم 

غیر از اون باز هم فشار و ضربانم منظم نشده

اره. متخصص نوشته.   کلا همه قرص ها یک هفته تا دو هفته خوبه بعدش دوباره از اول.    ا ...

تپش قلب داری؟ به نظرم اضطرابت زیاده که قرص اثر نداره اضطرابت را درمان کنی شاید قرصم نخای

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
پزشک نوشته براتون؟ اگ‌پزشک نوشته مشکل دارید مراجعه کنید قرص دیگ بده

ببخشید چون نوشتید دانشجوی پزشکی میپرسم. 

اگر ممکنه تاپیک که عکس نوار قلبی رو فرستادم چک کنید.  شش تا تاپیک قبل این.