2777
2789

مزمن هست

شاید یک سال خوب باشی 

با یه فشار به زانو یا پیاده روی طولانی عود کنه و یه دوره درمان نیاز داشته باشه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هیچ وقت خوب نمیشه

من از ۲۳ سالگی درگیرشم از بعد از بارداریم

الان ۱۰ ساله که بهش مبتلا هستم

من رفتم فیزیوتراپی با اطمینان گفته که کاملا خوب میشم

اگه رعایت کنی خوب میشی ولی درمان صد درصد نه ، من خودم پنج شش دوره فیزیورفتم شاید سه سال کامل خوب بودم بعد دوباره شروع شد و درمان کردم و ادامه...

پله دشمن زانوهاته تا میتونی سعی کن پله بالا پایین نکنی

اووووو پس باید فقط مراقب باشم.

ببخشید خیلی سوال میکنم فقط یه سوال دیگه شدت درد شما چقدر بود که شروع به درمان کردین.

مال من به میسوزه و یکم درد داره دردش کمه التهاب داره. یه فعالیت بکنم دردش شدید میشه 

اووووو پس باید فقط مراقب باشم. ببخشید خیلی سوال میکنم فقط یه سوال دیگه شدت درد شما چقدر بود که شروع ...

خواهش میکنم

فقط فقط ورزش و تغذیه این دوتا درمانش هستن

سوزش و دردتون برا اینه که فشار رو زانوتون هستش با ورزش فشار از زانو برداشته میشه

خواهش میکنم فقط فقط ورزش و تغذیه این دوتا درمانش هستن سوزش و دردتون برا اینه که فشار رو زانوتون هس ...

سلام ببخشید شما نرمی غضروف زانوتون بهتر شده؟

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair