2777
2789
عنوان

ضربان قلبِ40 جنین

246 بازدید | 12 پست

دیروز سونو دادم8هفته بودم که سونو6هفته نشون دادو گفت ضربان قلب جنین خییییلی پایینه. 

توروخدا کسی بوده تجربه شو داشته باشه. با این شرایط جنین زنده میمونه. سالم میمونه رشد میکنه؟ 

اگه کسی تاحالا تجربه شو داشته توروخدا بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چون الان کوچولو بوده اینطوره دو هفته دیگه صبر کنید باز برید و توی این مدت ایه الکرسی زیاد بخونید

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
شیما جون دوستتون لکه بینی ام داشت؟ 

شما لک بینی داری؟

ما 7تا خواهریم با 2تا برادر .خدایا هممونو سلامت نگهدار.مادرمو امسال از دست دادم بدون خداحافظی واسش صلوات بفرستین ممنون میشم😢😢

سلام عزیزم

با این توضیحات یعنی رشدش کند شده و قلب هم کند میزنه.

گلم خودت رو برای هر اتفاقی آماده کن ولی بدون که همه کار دست خداست وشما هیچ نقشی ندارین توش.

باز هر کمکی از دستم بربیاد در خدمتم.

فریبا رحیمی کارشناس مامایی
باسابقه بالای ده سال در امر مامایی،زنان،زایمان،اختلالات جنسی،بارداری،سکس تراپی ،تعیین جنسیت جنین و تفسیر پاپ اسمیر و غربالگری های زنانه و مراقبت های قبل و حین وبعد از بارداری و...
مشاوره و ویزیت بصورت آنلاین و۲۴ساعته در اپلیکیشن مشورپ و پیج
fariba.rahimi.midwife@

با بیشترین رضایت کاربر در تمام اپلیکیشن های پزشکی کشور
طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی و نسخه الکترونیکی

گروه پرسش و پاسخ زنان و زایمان ومامایی با حضور کارشناس مامایی
لطفا عضو بشید و دوستانتون رو هم عضو کنید
ممنونم از حمایت و دوستیتون.
https://t.me/+xou54lFJwyM5NTc0